Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı açıklama yaptı

GÜNCEL 15.05.2022 - 22:42, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı açıklama yaptı

Mormenekşe, Mutluyaka, Muratağa , Sandallar, Atlılar, Alaniçi, Dörtyol, Korkuteli ve Tuzla bölgelerinde bugünkü dolu yağışı zarara yol açtı.
  Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Genel Tarım Sigortası Fonu Müdürü İpek Kızılduman, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği Başkanı Mehmet Nizam ve bölge Tarım Dairesi yetkilileri, dolu yağışından etkilenen bölgeye giderek, incelemelerde bulundu. Üreticilerle de biraraya gelen Bakan Oğuz ve beraberindekiler, bölgedeki zararın en kısa zamanda karşılanması amacıyla çalışma başlattı. Yetkililer, zarar gören bölgelerdeki  üreticilerden tarlalarını kontrol etmeleri ve bağlı bulundukları bölge tarım dairelerine müracaat etmeleri çağrısında bulundu.
Mormenekşe, Mutluyaka, Muratağa , Sandallar, Atlılar, Alaniçi, Dörtyol, Korkuteli ve Tuzla bölgelerinde bugünkü dolu yağışı zarara yol açtı.

 

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Genel Tarım Sigortası Fonu Müdürü İpek Kızılduman, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği Başkanı Mehmet Nizam ve bölge Tarım Dairesi yetkilileri, dolu yağışından etkilenen bölgeye giderek, incelemelerde bulundu.

Üreticilerle de biraraya gelen Bakan Oğuz ve beraberindekiler, bölgedeki zararın en kısa zamanda karşılanması amacıyla çalışma başlattı.

Yetkililer, zarar gören bölgelerdeki  üreticilerden tarlalarını kontrol etmeleri ve bağlı bulundukları bölge tarım dairelerine müracaat etmeleri çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.