Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Korbay serbest transfer kararlarıyla ilgili, Sertoğlu ve Karavezirler ile görüştüğünü açıkladı

SPOR 27.06.2022 - 12:09, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Korbay serbest transfer kararlarıyla ilgili, Sertoğlu ve Karavezirler ile görüştüğünü açıkladı

Futbolcular Derneği Başkanı Berkem Korbay, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Sertoğlu ve Karavezirler ile telefoniyen görüştüğünü açıkladı. Korbay, her iki başkanın da uzlaşmacı bir tavırda olduğunu ve kendilerine kucak açtığını belirtti.
Futbolcular Derneği Başkanı Berkem Korbay, KTFF Genel Kurulu’nda alınan serbest transfer kararları ile ilgili KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler ile görüştüklerini açıkladı. Korbay, bu hafta içerisinde Sertoğlu ve Karavezirler ile yüz yüze görüşeceğini ve sözleşmeler konusunda derin bir mesai harcayacaklarını belirtti. Korbay’ın açıklaması şöyle; “Dün yaptığım özeleştiri ile başlayalım müjdeyi verelim.  Kulüpler birliğinin bu kararı alması bizim bu şiddetle sözleşme isteğine, kesme ve biçme tavrını almamızı sağladı. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıktan ensemizde ceviz kırmaları sürpriz olmamalıydı.  Özetle tasvip etmediğimiz ve gelecek sezonu kapsayacak tüzük değişiklikleri vesilesi ile aradığımız Futbol Federasyonu başkanı Sayın Hasan Sertoğlu ve Kulüpler birliği başkanı Aytaç Karavezirler kesinlikle uzlaşmacı, diktatörce değil,  yardım çığlıklarımıza kucak açan bir tavırda bizi karşılamışlar ve bu hafta her üçümüz ve yöneticilerimizin de bir araya geleceği özellikle KULÜPLERİ MAĞDUR etmeyecek, sözde anlaşmaların kâğıda dökülüp 2023-2024 sezonun sözleşmeli oynanması için maddelerini birlikte oluşturmak için yarından itibaren derin bir mesai harcayacağız. Böylelikle başta dün alınan kararlar da rafa kalkmış olacak ve hem kulüplerimiz parasını alıp dolandıran futbolcusunu yasal yollarla cezalandıracak hem de Örn: serbest kalma bedeli bir oyuncunun yıllık aldığının 5 katı ve alt yapıdan yetişme bedeli gibi seçeneklerle oyuncu özlük hakları korunmuş olacak.  Bizler fevri davranmayıp eyleme gitmeden büyüklerimize ulaştık, onlar da bir büyüklük yaptılar.  Hakkımıza hayırlısı… Sonuç alamazsak o zaman konuşuruz!”
Futbolcular Derneği Başkanı Berkem Korbay, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Sertoğlu ve Karavezirler ile telefoniyen görüştüğünü açıkladı. Korbay, her iki başkanın da uzlaşmacı bir tavırda olduğunu ve kendilerine kucak açtığını belirtti.

Futbolcular Derneği Başkanı Berkem Korbay, KTFF Genel Kurulu’nda alınan serbest transfer kararları ile ilgili KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler ile görüştüklerini açıkladı. Korbay, bu hafta içerisinde Sertoğlu ve Karavezirler ile yüz yüze görüşeceğini ve sözleşmeler konusunda derin bir mesai harcayacaklarını belirtti.

Korbay’ın açıklaması şöyle;
“Dün yaptığım özeleştiri ile başlayalım müjdeyi verelim. 
Kulüpler birliğinin bu kararı alması bizim bu şiddetle sözleşme isteğine, kesme ve biçme tavrını almamızı sağladı. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıktan ensemizde ceviz kırmaları sürpriz olmamalıydı. 
Özetle tasvip etmediğimiz ve gelecek sezonu kapsayacak tüzük değişiklikleri vesilesi ile aradığımız Futbol Federasyonu başkanı Sayın Hasan Sertoğlu ve Kulüpler birliği başkanı Aytaç Karavezirler kesinlikle uzlaşmacı, diktatörce değil,  yardım çığlıklarımıza kucak açan bir tavırda bizi karşılamışlar ve bu hafta her üçümüz ve yöneticilerimizin de bir araya geleceği özellikle KULÜPLERİ MAĞDUR etmeyecek, sözde anlaşmaların kâğıda dökülüp 2023-2024 sezonun sözleşmeli oynanması için maddelerini birlikte oluşturmak için yarından itibaren derin bir mesai harcayacağız. Böylelikle başta dün alınan kararlar da rafa kalkmış olacak ve hem kulüplerimiz parasını alıp dolandıran futbolcusunu yasal yollarla cezalandıracak hem de Örn: serbest kalma bedeli bir oyuncunun yıllık aldığının 5 katı ve alt yapıdan yetişme bedeli gibi seçeneklerle oyuncu özlük hakları korunmuş olacak. 
Bizler fevri davranmayıp eyleme gitmeden büyüklerimize ulaştık, onlar da bir büyüklük yaptılar. 
Hakkımıza hayırlısı… Sonuç alamazsak o zaman konuşuruz!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.