Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Kosova’da özel müsabakalar oynayarak ülkemizi temsil edecekler

SPOR 10.06.2022 - 22:27, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Kosova’da özel müsabakalar oynayarak ülkemizi temsil edecekler

2021-2022 KKTC Hentbol Federasyonu Lig’ini yenilgisiz tamamlayıp, oynanan tüm kupa maçlarını kazanan Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Hentbol takımı Kosova’da özel müsabakalar oynayarak ülkemizi temsil edecek.
Kulüpten yapılan açıklamada takımın, yeni bir ülke, yeni bir temas, yeni rakipler yolunda, yurt dışı vizyonuna kaldığı yerden etmek için çıktığı Kosova yolunda, ülkemizde hentbol adına kazandığı tecrübeyi yurt dışındaki takımlar ile sınamak adına Kosova’da maçlara çıkacağı belirtildi. Konu ile ilgili şu açıklama yapıldı: “Lig bitiminden hemen sonra hiç ara vermeden, hatta tempoyu daha da artırarak antrenmanlara devam eden takımımız, pandemi ve ekonomik krizin bizlere yaşattığı tüm zorluklara rağmen başta ana sponsorumuz China Bazaar, Deniz Plaza, Armen Shipping, Express Döviz, Öksüz & Co Muhasebe, Stilevs, Asya Offlicence, Tunap Limited ve Essential Gümrükleme’nin katkıları ile Kosova’ya hazır bir şekilde gidiyoruz. Beklemeden, uğraşarak bir şeylerin başarılabildiğini gösterebilmek, her alanda birlikte mücadele ederek kazanabileceğimizi anlatmak adına kulüp olarak üstlendiğimiz bu misyonun, tüm kulüplere örnek olması dileği içindeyiz. Engellemeler ya da ambargo diye önümüze koyduğumuz duvarın aşılabildiğini gösterebilmek adına geçen yıl Bosna Hersek’te kırdığımız duvarı bu yılda Kosova yolunda üzerine daha da koyarak ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. 12-14 Haziran 2022 tarihleri arasında Kosova’nın Prizen şehrinde oynanacak olan maç programı aşağıdaki gibidir. Ayrıca Kosova’daki karşılaşmaları Facebook üzerinden Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü sayfasından canlı olarak yayınlayacağımız maçları taraftarlarımız ve tüm sporseverler takip edebileceklerdir.  
2021-2022 KKTC Hentbol Federasyonu Lig’ini yenilgisiz tamamlayıp, oynanan tüm kupa maçlarını kazanan Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Hentbol takımı Kosova’da özel müsabakalar oynayarak ülkemizi temsil edecek.

Kulüpten yapılan açıklamada takımın, yeni bir ülke, yeni bir temas, yeni rakipler yolunda, yurt dışı vizyonuna kaldığı yerden etmek için çıktığı Kosova yolunda, ülkemizde hentbol adına kazandığı tecrübeyi yurt dışındaki takımlar ile sınamak adına Kosova’da maçlara çıkacağı belirtildi.

Konu ile ilgili şu açıklama yapıldı: “Lig bitiminden hemen sonra hiç ara vermeden, hatta tempoyu daha da artırarak antrenmanlara devam eden takımımız, pandemi ve ekonomik krizin bizlere yaşattığı tüm zorluklara rağmen başta ana sponsorumuz China Bazaar, Deniz Plaza, Armen Shipping, Express Döviz, Öksüz & Co Muhasebe, Stilevs, Asya Offlicence, Tunap Limited ve Essential Gümrükleme’nin katkıları ile Kosova’ya hazır bir şekilde gidiyoruz. Beklemeden, uğraşarak bir şeylerin başarılabildiğini gösterebilmek, her alanda birlikte mücadele ederek kazanabileceğimizi anlatmak adına kulüp olarak üstlendiğimiz bu misyonun, tüm kulüplere örnek olması dileği içindeyiz.

Engellemeler ya da ambargo diye önümüze koyduğumuz duvarın aşılabildiğini gösterebilmek adına geçen yıl Bosna Hersek’te kırdığımız duvarı bu yılda Kosova yolunda üzerine daha da koyarak ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. 12-14 Haziran 2022 tarihleri arasında Kosova’nın Prizen şehrinde oynanacak olan maç programı aşağıdaki gibidir. Ayrıca Kosova’daki karşılaşmaları Facebook üzerinden Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü sayfasından canlı olarak yayınlayacağımız maçları taraftarlarımız ve tüm sporseverler takip edebileceklerdir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.