Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Lefke bölgesinde bugün yapılacak elektrik kesintisi iptal edildi

GÜNCEL 29.06.2022 - 09:24, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Lefke bölgesinde bugün yapılacak elektrik kesintisi iptal edildi

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek), Lefke bölgesinde bugün yapılacağı duyurulan elektrik kesintisinin iptal edildiğini açıkladı. Kıb-Tek’ten yapılan açıklamada, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle bugün 09.30-11.30 saatleri arasında Yukarı Cengizköy, Yeşilyurt ve bölgedeki su motorları, Doğancı ve bölgedeki su motorları, Taşpınar ve bölgedeki tesis ve su motorları, Fikri Orakçıoğlu Koruluğu ve civarına 2 saat elektrik elektrik verilemeyeceğini duyurmuştu.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek), Lefke bölgesinde bugün yapılacağı duyurulan elektrik kesintisinin iptal edildiğini açıkladı.

Kıb-Tek’ten yapılan açıklamada, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle bugün 09.30-11.30 saatleri arasında Yukarı Cengizköy, Yeşilyurt ve bölgedeki su motorları, Doğancı ve bölgedeki su motorları, Taşpınar ve bölgedeki tesis ve su motorları, Fikri Orakçıoğlu Koruluğu ve civarına 2 saat elektrik elektrik verilemeyeceğini duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.