Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Lefke’de bazı bölgelere yarın elektrik verilemeyecek

GÜNCEL 28.06.2022 - 16:39, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Lefke’de bazı bölgelere yarın elektrik verilemeyecek

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu, yarın, Yukarı Cengizköy, Yeşilyurt ve bölgedeki su motorları, Doğancı ve bölgedeki su motorları, Taşpınar ve bölgedeki tesis ve su motorları, Fikri Orakçıoğlu Koruluğu ve civarına iki saat  elektrik verilemeyeceğini duyurdu. Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Lefke bölge amirliğinden verilen bilgiye göre, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle yapılacak kesinti, 09.30-11.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu, yarın, Yukarı Cengizköy, Yeşilyurt ve bölgedeki su motorları, Doğancı ve bölgedeki su motorları, Taşpınar ve bölgedeki tesis ve su motorları, Fikri Orakçıoğlu Koruluğu ve civarına iki saat  elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Lefke bölge amirliğinden verilen bilgiye göre, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle yapılacak kesinti, 09.30-11.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.