Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Melike Güner'in annesi hayatını kaybetti

MAGAZİN 22.01.2022 - 14:04, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Melike Güner'in annesi hayatını kaybetti

Mahallenin Muhtarları, Doktorlar, Merhaba Hayat ve Ekmek Teknesi gibi birçok projede rol alan Melike Güner, annesi Ayten Hanım'ı kaybetti. Acısını takipçileriyle paylaşan oyuncu, "Sessizce ellerimden tutan, yanımda olan tüm canım arkadaşlarım teşekkür ederim" dedi
"Doktorlar" adlı dizide hayat verdiği "Zenan" karakteriyle hafızalara kazınan Melike Güner, annesi Ayten Hanım'ın acısı ile sarsıldı. Annesinin vefat haberini Instagram'dan duyuran Güner, üzüntüsünü takipçileriyle paylaştı. "CANIM ANNEMİ KAYBETTİK" Annesinin eski bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Melike Güner, "20 Ocak 2022 Perşembe günü canım annemi kaybettik. Acıma saygıyla sarılan, sessizce ellerimden tutan, yanımda olan tüm canım arkadaşlarım teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI Feyyaz Duman, İsmail Demirci, ve Meltem Cumbul'un da aralarında olduğu çok sayıda ünlü isim ise Güner'e başsağlığı mesajlarıyla destek oldu. MELİKE GÜNER HAKKINDA Melike Güner, 2 Haziran 1979 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan Güner, ilk olarak 2011'de "İncir Reçeli" adlı filmde başrolü oynadı. Ardından "Doktorlar" adlı dizide "Zenan" karakterini canlandıran Melike Güner, rol arkadaşı Bekir Aksoy ile bir dönem aşk yaşadı. Kısa bir süre sonra Aksoy ile yollarını ayıran Güner, birçok projede yardımcı yönetmenlik de yaptı. 2012 yılında "Merhaba Hayat" adlı dizinin kadrosuna "Doktorlar"da oynadığı "Zenan" karakteri ile katılan Güner, 2013 yılında Ali Haydar Bozkurt ile evlendi. Ünlü oyuncu, ikiz bebek sahibi olmasının ardından setlere ara verdi.
Mahallenin Muhtarları, Doktorlar, Merhaba Hayat ve Ekmek Teknesi gibi birçok projede rol alan Melike Güner, annesi Ayten Hanım'ı kaybetti. Acısını takipçileriyle paylaşan oyuncu, "Sessizce ellerimden tutan, yanımda olan tüm canım arkadaşlarım teşekkür ederim" dedi

"Doktorlar" adlı dizide hayat verdiği "Zenan" karakteriyle hafızalara kazınan Melike Güner, annesi Ayten Hanım'ın acısı ile sarsıldı. Annesinin vefat haberini Instagram'dan duyuran Güner, üzüntüsünü takipçileriyle paylaştı.

"CANIM ANNEMİ KAYBETTİK"
Annesinin eski bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Melike Güner, "20 Ocak 2022 Perşembe günü canım annemi kaybettik. Acıma saygıyla sarılan, sessizce ellerimden tutan, yanımda olan tüm canım arkadaşlarım teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.


BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI
Feyyaz Duman, İsmail Demirci, ve Meltem Cumbul'un da aralarında olduğu çok sayıda ünlü isim ise Güner'e başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.

MELİKE GÜNER HAKKINDA
Melike Güner, 2 Haziran 1979 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan Güner, ilk olarak 2011'de "İncir Reçeli" adlı filmde başrolü oynadı.


Ardından "Doktorlar" adlı dizide "Zenan" karakterini canlandıran Melike Güner, rol arkadaşı Bekir Aksoy ile bir dönem aşk yaşadı. Kısa bir süre sonra Aksoy ile yollarını ayıran Güner, birçok projede yardımcı yönetmenlik de yaptı.

2012 yılında "Merhaba Hayat" adlı dizinin kadrosuna "Doktorlar"da oynadığı "Zenan" karakteri ile katılan Güner, 2013 yılında Ali Haydar Bozkurt ile evlendi.

Ünlü oyuncu, ikiz bebek sahibi olmasının ardından setlere ara verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.