Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Mesarya’da Başkan Topaloğlu bıraktı

SPOR 17.06.2022 - 15:59, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Mesarya’da Başkan Topaloğlu bıraktı

AKSA Süper Lig ekiplerinden Mesarya Spor Kulübü’nde Başkan Halil Topaloğlu, görevinden ayrılma kararı aldığını duyurdu.  Halil Topaloğlu imzasıyla yapılan açıklama şöyle: “Kurucu Üyesi olduğum, kuruluşundan bu yana gerek Başkan olarak, gerekse yönetiminde aktif şekilde görev aldığım Mesarya Spor Kulübü’nde 2018 yılından beri Başkanlık görevini yürütmekteyim.  Takımımız 2016 yılında kurulan çok yeni bir takım olmasına rağmen, kısa sürede önemli yol kat etmiş, BTM I. Lig Şampiyonluğu ve I. Lig Şampiyonluğu sonrasında Süper Lig’e yükselmeyi başarmıştır. Bu bizler için tarifi mümkün olmayan bir mutluluk ve gurur vesilesi olmuştur.  Ancak, pandemi süresince ve sonrasında, ülkemizin içerisinde bulunduğu koşullar hepinizin malumudur. Gelinen aşamada, artan iş yoğunluğum dolayısıyla, Kulübümüze Başkan olarak gereken zaman ve katkıyı veremeyeceğimi değerlendirerek, bu görevi hakkıyla yerine getirebilecek birisinin devralmasının daha doğru olacağı kanaatine varmış bulunuyorum.  Bu kararı bir süre önce almış olmama rağmen, gerek süreci başlatılmış transferlerin sonuçlandırılması gerekse teknik heyet ve mevcut oyuncularla yapılacak anlaşmaların tamamlanması adına görevime devam etmekteydim. Bu karar ertesinde de Kulübümüze her türlü desteği vermeye hazır olduğumu, bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da her koşulda takımımızın yanında olacağımı bu vesileyle vurgulamak istiyorum.  Son olarak, bu süre zarfında birlikte çalışma imkanı bulduğum; karşılaşılan tüm zorluklara ve olumsuzluklara rağmen büyük bir emek ve özveriyle çalışmaya devam eden sporcularımıza ve teknik heyetlere, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her koşulda yanımızda olan taraftarlarımıza ve sponsorlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.  İstifa kararım neticesinde gerçekleşecek olan Genel Kurul’da aday olacak arkadaşlarıma başarılar dilerken, yeni yönetimin Kulübümüz için hayırlı olmasını dilerim. Bundan sonraki süreçte kulübümüzün daha da iyi yerlere geleceğinden ve nice başarılara imza atacağından şüphem yoktur.  Varsa eğer hakkım, benden taraf helal olsun... İyi ki Mesarya”

AKSA Süper Lig ekiplerinden Mesarya Spor Kulübü’nde Başkan Halil Topaloğlu, görevinden ayrılma kararı aldığını duyurdu. 

Halil Topaloğlu imzasıyla yapılan açıklama şöyle:

“Kurucu Üyesi olduğum, kuruluşundan bu yana gerek Başkan olarak, gerekse yönetiminde aktif şekilde görev aldığım Mesarya Spor Kulübü’nde 2018 yılından beri Başkanlık görevini yürütmekteyim. 

Takımımız 2016 yılında kurulan çok yeni bir takım olmasına rağmen, kısa sürede önemli yol kat etmiş, BTM I. Lig Şampiyonluğu ve I. Lig Şampiyonluğu sonrasında Süper Lig’e yükselmeyi başarmıştır. Bu bizler için tarifi mümkün olmayan bir mutluluk ve gurur vesilesi olmuştur. 

Ancak, pandemi süresince ve sonrasında, ülkemizin içerisinde bulunduğu koşullar hepinizin malumudur. Gelinen aşamada, artan iş yoğunluğum dolayısıyla, Kulübümüze Başkan olarak gereken zaman ve katkıyı veremeyeceğimi değerlendirerek, bu görevi hakkıyla yerine getirebilecek birisinin devralmasının daha doğru olacağı kanaatine varmış bulunuyorum. 

Bu kararı bir süre önce almış olmama rağmen, gerek süreci başlatılmış transferlerin sonuçlandırılması gerekse teknik heyet ve mevcut oyuncularla yapılacak anlaşmaların tamamlanması adına görevime devam etmekteydim. Bu karar ertesinde de Kulübümüze her türlü desteği vermeye hazır olduğumu, bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da her koşulda takımımızın yanında olacağımı bu vesileyle vurgulamak istiyorum. 

Son olarak, bu süre zarfında birlikte çalışma imkanı bulduğum; karşılaşılan tüm zorluklara ve olumsuzluklara rağmen büyük bir emek ve özveriyle çalışmaya devam eden sporcularımıza ve teknik heyetlere, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her koşulda yanımızda olan taraftarlarımıza ve sponsorlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. 

İstifa kararım neticesinde gerçekleşecek olan Genel Kurul’da aday olacak arkadaşlarıma başarılar dilerken, yeni yönetimin Kulübümüz için hayırlı olmasını dilerim.

Bundan sonraki süreçte kulübümüzün daha da iyi yerlere geleceğinden ve nice başarılara imza atacağından şüphem yoktur. 

Varsa eğer hakkım, benden taraf helal olsun...

İyi ki Mesarya”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.