Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Mesarya’dan Ertaç, Bilal ve Candy bombası..!

SPOR 05.01.2022 - 19:34, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Mesarya’dan Ertaç, Bilal ve Candy bombası..!

AKSA Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nda forma giyen ve yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Ertaç Taşkıran ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Tecrübeli golcünün futbol oynamaya devam etmek istediği ve bu doğrultuda da Mesarya ile görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Ertaç Taşkıran’ın Mesarya’ya giderken bonservislerini elinde bulundurduğu Candy Agbane ve Bilal Ceylan’ı da yanında götüreceği ve bu oyuncuların da sarı kırmızılı kulübe imza atacağı öğrenildi.  Bu konuda önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanması beklenirken Mesarya ve Ertaç Taşkıran cephesinin konuyu kendi içlerinde değerlendirip bir sonuca varmaya yakın oldukları öğrenildi.

AKSA Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nda forma giyen ve yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Ertaç Taşkıran ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Tecrübeli golcünün futbol oynamaya devam etmek istediği ve bu doğrultuda da Mesarya ile görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Ertaç Taşkıran’ın Mesarya’ya giderken bonservislerini elinde bulundurduğu Candy Agbane ve Bilal Ceylan’ı da yanında götüreceği ve bu oyuncuların da sarı kırmızılı kulübe imza atacağı öğrenildi. 
Bu konuda önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanması beklenirken Mesarya ve Ertaç Taşkıran cephesinin konuyu kendi içlerinde değerlendirip bir sonuca varmaya yakın oldukları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.