Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Milli Boksör Metin Turunç, kemer koruma maçına çıkacak!

SPOR 26.06.2022 - 16:20, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Milli Boksör Metin Turunç, kemer koruma maçına çıkacak!

29 Haziran Çarşamba günü İstanbul’da Kemer koruma maçına çıkacak olan Milli Boksör Demir Yumruk lakaplı Metin Turunç hazırlıklarını tamamladı. Yarın öğlen adadan ayrılacak olan Metin Turunç, 29 Haziran Çarşamba günü akşam üzeri maça çıkacak. Tüm hazırlıklarını tamamlayan ve zorlu sürece kampla hazırlanan Milli Boksör Turunç, artık maç saatini beklemeye başladı. Yarın öğlen adadan ayrılacak olan Metin Turunç yaptığı açıklamada geride halan 1 haftayı iyi bir hazırlık dönemi ile geçirdiğini, yarın öğlen adadan ayrılacağını ifade etti. Çarşamba günü zorlu bir maçın kendisini beklediğini ifade eden Metin Turunç, en iyi şekilde çıkıp mücadele edeceğini ve iyi sonuçla yine ülkeye döneceğini belirtti. 

29 Haziran Çarşamba günü İstanbul’da Kemer koruma maçına çıkacak olan Milli Boksör Demir Yumruk lakaplı Metin Turunç hazırlıklarını tamamladı.

Yarın öğlen adadan ayrılacak olan Metin Turunç, 29 Haziran Çarşamba günü akşam üzeri maça çıkacak.

Tüm hazırlıklarını tamamlayan ve zorlu sürece kampla hazırlanan Milli Boksör Turunç, artık maç saatini beklemeye başladı. Yarın öğlen adadan ayrılacak olan Metin Turunç yaptığı açıklamada geride halan 1 haftayı iyi bir hazırlık dönemi ile geçirdiğini, yarın öğlen adadan ayrılacağını ifade etti.

Çarşamba günü zorlu bir maçın kendisini beklediğini ifade eden Metin Turunç, en iyi şekilde çıkıp mücadele edeceğini ve iyi sonuçla yine ülkeye döneceğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.