Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Nadir görülen hastalığa yakalanan ünlü oyuncu hayata gözlerini yumdu

MAGAZİN 22.01.2022 - 13:28, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Nadir görülen hastalığa yakalanan ünlü oyuncu hayata gözlerini yumdu

Emily Levitan ile nişanlı olan genç oyuncu, temmuz ayında nişanını Instagram'dan ilan etmişti. Çift 30 Nisan'da evlenmek için gün almıştı.
Curb Your Enthusiasm, The Shrink Next Door gibi yapımlarda oyuncu olarak yer alan ünlü aktör Breck Denny, 34 yaşında hayata gözlerini yumdu. Genç yaşta hayatını kaybeden oyuncu aynı zamanda yazardı. Oyuncunun ailesinden yapılan açıklamada Denny'nin Santa Barbara'da hayatını kaybettiği duyuruldu. Ölüm nedeni olarak ise nadir görülen dalak atardamarı anevrizması gösterildi. Netflix çalışan Emily Levitan ile nişanlı olan genç oyuncu, temmuz ayında nişanını Instagram'dan ilan etmişti. Çift 30 Nisan'da evlenmek için gün almıştı.   New York City ve Cleveland büyüyüp eğitimini tamamlayan Denny, kreatif yazarlık yapıyordu. Daha sonra 2013'de The Groundlings Tiyator Okulu'na kayıt oldu ve bir süre sonra The Groundligns' Sunday Company'nin bir parçası olarak performans göstermeye başladı. Komedi şovları düzenleyen genç oyuncu, Curb Your Enthusiasm, Heels, Ratched ve Dead to Me gibi yapımlarda konuk oyuncu olarak yer aldı. Son oynadığı rol ise Will Ferrell ve Paul Rudd'un oynadığı Apple TV yapımı The Shrink Next Door'daydı.
Emily Levitan ile nişanlı olan genç oyuncu, temmuz ayında nişanını Instagram'dan ilan etmişti. Çift 30 Nisan'da evlenmek için gün almıştı.

Curb Your Enthusiasm, The Shrink Next Door gibi yapımlarda oyuncu olarak yer alan ünlü aktör Breck Denny, 34 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Genç yaşta hayatını kaybeden oyuncu aynı zamanda yazardı.

Oyuncunun ailesinden yapılan açıklamada Denny'nin Santa Barbara'da hayatını kaybettiği duyuruldu. Ölüm nedeni olarak ise nadir görülen dalak atardamarı anevrizması gösterildi.

Netflix çalışan Emily Levitan ile nişanlı olan genç oyuncu, temmuz ayında nişanını Instagram'dan ilan etmişti. Çift 30 Nisan'da evlenmek için gün almıştı.

 

New York City ve Cleveland büyüyüp eğitimini tamamlayan Denny, kreatif yazarlık yapıyordu. Daha sonra 2013'de The Groundlings Tiyator Okulu'na kayıt oldu ve bir süre sonra The Groundligns' Sunday Company'nin bir parçası olarak performans göstermeye başladı.

Komedi şovları düzenleyen genç oyuncu, Curb Your Enthusiasm, Heels, Ratched ve Dead to Me gibi yapımlarda konuk oyuncu olarak yer aldı. Son oynadığı rol ise Will Ferrell ve Paul Rudd'un oynadığı Apple TV yapımı The Shrink Next Door'daydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.