Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

NATO'nun Ramstein Hava Üssü'nde yapılan toplantıya, 40'tan fazla ülkenin savunma bakanı katılıyor

DÜNYA 26.04.2022 - 13:55, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

NATO'nun Ramstein Hava Üssü'nde yapılan toplantıya, 40'tan fazla ülkenin savunma bakanı katılıyor

NATO üyesi ülkelerin Savunma Bakanları, Almanya'da bir araya geldi. NATO'nun Ramstein Hava Üssü'nde yapılan toplantıya, 40'tan fazla ülkenin savunma bakanı katılıyor. T.C. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın da bulunduğu toplantıda, ana gündem Ukrayna. Ukrayna'daki savaş, NATO müttefiklerini bu kez Almanya'da buluşturdu "Ukrayna'ya Yönelik Savunma ve Güvenlik İstişare Grup Toplantısı" için müttefik ülkelerin savunma bakanları Almanya'da bir araya geldi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da toplantı için Almanya'ya gitti. Akar, Ramstein Türk Kıdemli Subaylığı Milli Destek Ünitesi'ni ziyaret etti. Daha sonra toplantının yapılacağı salona geçen Bakan Akar, toplantı öncesinde bazı mevkidaşları ile ayaküstü sohbet etti. "Rusya'nın saldırısı savunulamaz" ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ise görüşmelerden önce kısa bir açıklama yaptı. Ukrayna'ya destek sağlanması konusunda Kiev'de Zelenskiy ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi. "Rusya'nın saldırısı savunulamaz, bir temele dayandırılamaz." diyen Austin, Ukrayna'ya desteklerinin süreceğini belirtti.

NATO üyesi ülkelerin Savunma Bakanları, Almanya'da bir araya geldi. NATO'nun Ramstein Hava Üssü'nde yapılan toplantıya, 40'tan fazla ülkenin savunma bakanı katılıyor. T.C. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın da bulunduğu toplantıda, ana gündem Ukrayna.
Ukrayna'daki savaş, NATO müttefiklerini bu kez Almanya'da buluşturdu "Ukrayna'ya Yönelik Savunma ve Güvenlik İstişare Grup Toplantısı" için müttefik ülkelerin savunma bakanları Almanya'da bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da toplantı için Almanya'ya gitti. Akar, Ramstein Türk Kıdemli Subaylığı Milli Destek Ünitesi'ni ziyaret etti. Daha sonra toplantının yapılacağı salona geçen Bakan Akar, toplantı öncesinde bazı mevkidaşları ile ayaküstü sohbet etti.

"Rusya'nın saldırısı savunulamaz"

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ise görüşmelerden önce kısa bir açıklama yaptı.

Ukrayna'ya destek sağlanması konusunda Kiev'de Zelenskiy ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

"Rusya'nın saldırısı savunulamaz, bir temele dayandırılamaz." diyen Austin, Ukrayna'ya desteklerinin süreceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.