Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Okul öncesi öğrencisi velilerinden test istenecek

GÜNCEL 24.01.2022 - 12:27, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Okul öncesi öğrencisi velilerinden test istenecek

Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu yeni kararlarını açıkladı
Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu yeni kararlarını açıkladı.  Okullarla ilgili öne çıkan bazı kararlara göre, okul öncesi öğrenciler için tarama testi zorunlu değil ancak bu öğrencilerle aynı evde yaşayan bir veliden aşılı olmaları halinde her 7 günde bir, aşısız olmaları halinde son 72 saatte bir antijen testi talep edilecek.  İlköğretimde birinci sınıftan beşinci sınıfa kadar öğrencileri her 7 günde bir antijen testlerini yapabilirler ancak bu öğrencilerin test yapamaması halinde aynı evde yaşayan bir veliden aşılı olmaları halinde her 7 günde bir, aşısız olmaları halinde son 72 saatte bir antijen testi istenecek.  Okulda görev alan kişiler, aşılı olmaları halinde her 7 günde bir, aşısız olmaları halinde son 72 saatte bir antijen testlerini yineleyecek. 
Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu yeni kararlarını açıkladı

Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu yeni kararlarını açıkladı. 


Okullarla ilgili öne çıkan bazı kararlara göre, okul öncesi öğrenciler için tarama testi zorunlu değil ancak bu öğrencilerle aynı evde yaşayan bir veliden aşılı olmaları halinde her 7 günde bir, aşısız olmaları halinde son 72 saatte bir antijen testi talep edilecek. 


İlköğretimde birinci sınıftan beşinci sınıfa kadar öğrencileri her 7 günde bir antijen testlerini yapabilirler ancak bu öğrencilerin test yapamaması halinde aynı evde yaşayan bir veliden aşılı olmaları halinde her 7 günde bir, aşısız olmaları halinde son 72 saatte bir antijen testi istenecek. 
Okulda görev alan kişiler, aşılı olmaları halinde her 7 günde bir, aşısız olmaları halinde son 72 saatte bir antijen testlerini yineleyecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.