Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Özyiğit, Genel Başkan olarak istifasını yetkili organlara sunacağını açıkladı

GÜNCEL 24.01.2022 - 00:10, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Özyiğit, Genel Başkan olarak istifasını yetkili organlara sunacağını açıkladı

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Genel Başkan olarak istifasını yetkili organlara sunacağını açıkladı. TDP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, TDP Genel Başkanı Özyiğit, seçim sonuçlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu. “BEKLENTİLERİN ALTINDA…” Resmi olmayan ilk sonuçların beklentilerinin altında olduğunu belirten Özyiğit, Genel Başkan olarak istifasını yetkili organlara sunacağını, resmi sonuçların açıklanmasının ardından da daha geniş bir değerlendirme yapılarak kamuoyuyla paylaşılacağını kaydetti.

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Genel Başkan olarak istifasını yetkili organlara sunacağını açıkladı.

TDP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, TDP Genel Başkanı Özyiğit, seçim sonuçlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

“BEKLENTİLERİN ALTINDA…”

Resmi olmayan ilk sonuçların beklentilerinin altında olduğunu belirten Özyiğit, Genel Başkan olarak istifasını yetkili organlara sunacağını, resmi sonuçların açıklanmasının ardından da daha geniş bir değerlendirme yapılarak kamuoyuyla paylaşılacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.