Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Poliste tutuklu kalacaklar

GÜNCEL 28.06.2022 - 19:06, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Poliste tutuklu kalacaklar

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli bir polisekibi tarafından bir otel içersinde gerçekleştirilen operasyonda zanlı M. Ç. Ö.’ın üzerinde uyustrucu madde bulunması üzerine tutuklanmasının ardından konuyla ilgili bağlantısı görülen ve tutuklanan H. K. mahkemeye çıkarıldı.
  Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mert Gürtuna, olayla ilgili bulguları aktardı. Mert Gürtuna, zanlılar Mert Özalan ve H. K.’nin  Girne’de bir otel içerisinde meydana gelen “Kanunsuz Uyuşturucu Madde (Kokain) Verme,Alma ve Tasarruf” suçlarından methaldar olduğunu söyledi. Polis 25 Haziran 2022 tarihinde saat 00:30 raddelerinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli bir polis ekibi tarafından  Girne’de bir otel içerisinde zanlı M. Ç. Ö.’ın üzerinde yapılan aramada Tasarrufunda 8 ayrı paket halinde şeffaf naylonlara sarılı yaklaşık 4 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak aldındığını ve zanlının suç üst tutuklandığını belirtti. Mert Gürtuna, akabinde zanlıdan yapılan sorguda söz konusu uyuşturuc maddeleri aynı gün zanlıHalil Kutruza’dan aldığını beyan etmesi üzerine zanlı H.K’nin da tespit edilerek tutuklandığını ve soruşturmanın genişletildiğini belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak emare alınan maddelerin analize gönderildiğini, yapılan beyanlar ve alınan ifadelerin teyit tekzip edileceğini belirterek, incelenecek kamara görüntülerini olduğunu, zanlı H. K.’nin uyuşturucuya nereden temin ettiğine dair araştırma yapılacağını belirterek, 3 gün daha tutuklu kalmalarını talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren mahkeme zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli bir polisekibi tarafından bir otel içersinde gerçekleştirilen operasyonda zanlı M. Ç. Ö.’ın üzerinde uyustrucu madde bulunması üzerine tutuklanmasının ardından konuyla ilgili bağlantısı görülen ve tutuklanan H. K. mahkemeye çıkarıldı.

 

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mert Gürtuna, olayla ilgili bulguları aktardı. Mert Gürtuna, zanlılar Mert Özalan ve H. K.’nin  Girne’de bir otel içerisinde meydana gelen “Kanunsuz Uyuşturucu Madde (Kokain) Verme,Alma ve Tasarruf” suçlarından methaldar olduğunu söyledi. Polis 25 Haziran 2022 tarihinde saat 00:30 raddelerinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli bir polis ekibi tarafından  Girne’de bir otel içerisinde zanlı M. Ç. Ö.’ın üzerinde yapılan aramada Tasarrufunda 8 ayrı paket halinde şeffaf naylonlara sarılı yaklaşık 4 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak aldındığını ve zanlının suç üst tutuklandığını belirtti. Mert Gürtuna, akabinde zanlıdan yapılan sorguda söz konusu uyuşturuc maddeleri aynı gün zanlıHalil Kutruza’dan aldığını beyan etmesi üzerine zanlı H.K’nin da tespit edilerek tutuklandığını ve soruşturmanın genişletildiğini belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak emare alınan maddelerin analize gönderildiğini, yapılan beyanlar ve alınan ifadelerin teyit tekzip edileceğini belirterek, incelenecek kamara görüntülerini olduğunu, zanlı H. K.’nin uyuşturucuya nereden temin ettiğine dair araştırma yapılacağını belirterek, 3 gün daha tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren mahkeme zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.