Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Real Steel'in (Çelik Yumruklar) devamı için hazırlıklara başladı

MAGAZİN 16.01.2022 - 20:22, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Real Steel'in (Çelik Yumruklar) devamı için hazırlıklara başladı

Yönetmen Shawn Levy, 2011'de vizyona giren aksiyon filmi Real Steel'in (Çelik Yumruklar) devamı için hazırlıklara başladı.
2011 yılında Richard Matheson’un Real Steel isimli kısa hikâyesinden uyarlanan Çelik Yumruklar filmi izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Oyuncu kadrasonuda Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Dakota Goyo, Anthony Mackie, Kevin Durand ve Hope Davis gibi isimlerin yer aldığı  film110 milyon dolarlık yapım bütçesine karşın dünya genelinde 299 milyon dolarlık gelir elde etmeyi başardı. Öyle ki hayran kitlesi uzun süre yapımının bir devam filmi ile yeniden sinemalara gelmesi konusunda ısrarcı oldu.  Ve 11 yıl sonra proje yeniden gündeme geldi. Yönetmen Shawn Levy, şimdilerde Real Steel'ın devam projesini çekmeye hazırlanıyor.  Disney Plus, Real Steel dizisi için çalışmalara başlıyor. Shawn Levy de yapımcı olarak kadroya dâhil oluyor. Real Steel'in (Çelik Yumruklar)  filmin devamı mı yoksa adaptasyonu mu olacağı konusunda şimdilik bir bilgi yok.
Yönetmen Shawn Levy, 2011'de vizyona giren aksiyon filmi Real Steel'in (Çelik Yumruklar) devamı için hazırlıklara başladı.

2011 yılında Richard Matheson’un Real Steel isimli kısa hikâyesinden uyarlanan Çelik Yumruklar filmi izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Oyuncu kadrasonuda Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Dakota Goyo, Anthony Mackie, Kevin Durand ve Hope Davis gibi isimlerin yer aldığı  film110 milyon dolarlık yapım bütçesine karşın dünya genelinde 299 milyon dolarlık gelir elde etmeyi başardı. Öyle ki hayran kitlesi uzun süre yapımının bir devam filmi ile yeniden sinemalara gelmesi konusunda ısrarcı oldu.  Ve 11 yıl sonra proje yeniden gündeme geldi. Yönetmen Shawn Levy, şimdilerde Real Steel'ın devam projesini çekmeye hazırlanıyor. 

Disney Plus, Real Steel dizisi için çalışmalara başlıyor. Shawn Levy de yapımcı olarak kadroya dâhil oluyor. Real Steel'in (Çelik Yumruklar)  filmin devamı mı yoksa adaptasyonu mu olacağı konusunda şimdilik bir bilgi yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.