Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Sağlık Bakanı Ali Pilli'den 1 Mayıs mesajı

GÜNCEL 30.04.2022 - 18:19, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Sağlık Bakanı Ali Pilli'den 1 Mayıs mesajı

Sağlık Bakanı  Ali Pilli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayımladı Bakan Pilli mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizdeki binlerce çalışanımız bizler için en büyük değerdir. Alın terinin, emeğin ve  mücadelenin sembol günü olan 1 Mayıs'ta bu yıl yine özveri ile çalışan yüzlerce sağlık çalışanımız görevleri başlarında olacaklardır. Başta sağlık çalışanlarının daha refah ve iyi koşullarda hizmet vereceği, tüm üreten, alın teri akıtan herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, birliğimizin, beraberliğimizin, her zaman daim olmasını diliyorum.

Sağlık Bakanı  Ali Pilli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayımladı

Bakan Pilli mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Ülkemizdeki binlerce çalışanımız bizler için en büyük değerdir. Alın terinin, emeğin ve  mücadelenin sembol günü olan 1 Mayıs'ta bu yıl yine özveri ile çalışan yüzlerce sağlık çalışanımız görevleri başlarında olacaklardır.

Başta sağlık çalışanlarının daha refah ve iyi koşullarda hizmet vereceği, tüm üreten, alın teri akıtan herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, birliğimizin, beraberliğimizin, her zaman daim olmasını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.