Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Sağlık Bakanlığı diyabet, hipertansiyon ve böbrek taramaları başlattı

GÜNCEL 28.06.2022 - 14:05, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Sağlık Bakanlığı diyabet, hipertansiyon ve böbrek taramaları başlattı

Sağlık Bakanlığı, bakanlığa bağlı hastaneler ve sağlık merkezlerinde diyabet, hipertansiyon ve böbrek taramalarının başlatıldığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle: Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastaneler ve sağlık merkezlerinde diyabet, hipertansiyon ve böbrek taram aları başlatılmıştır. Diyabet, hipertansiyon ve böbrek taramaları için Sağlık Bakanlığı tarafından aranan kişiler, kendilerine gelen mesaj içerisindeki talimatları uygulayarak, belirtilen günde randevu verilen merkeze başvurmalıdırlar. Toplum sağlığını geliştirmek için yapılan bu tarama programına ilgi gösteren ve katkı koyan tüm halkımıza teşekkür ederiz.

Sağlık Bakanlığı, bakanlığa bağlı hastaneler ve sağlık merkezlerinde diyabet, hipertansiyon ve böbrek taramalarının başlatıldığını duyurdu.

Yapılan açıklama şöyle:

Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastaneler ve sağlık merkezlerinde diyabet, hipertansiyon ve böbrek taram aları başlatılmıştır.

Diyabet, hipertansiyon ve böbrek taramaları için Sağlık Bakanlığı tarafından aranan kişiler, kendilerine gelen mesaj içerisindeki talimatları uygulayarak, belirtilen günde randevu verilen merkeze başvurmalıdırlar.

Toplum sağlığını geliştirmek için yapılan bu tarama programına ilgi gösteren ve katkı koyan tüm halkımıza teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.