Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Serdaroğlu: Kamu-İş’te örgütlü olan çalışanlar yasal olan haklarını istiyorlar

GÜNCEL 29.06.2022 - 19:04, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Serdaroğlu: Kamu-İş’te örgütlü olan çalışanlar yasal olan haklarını istiyorlar

Eylemciler, bakanlar kurulu toplantısı öncesinde Başbakanlık önünde toplandı. Burada bir açıklama yapan Kamu-İş Başkanı Ahmet Serdaroğlu, bu duruma geçit vermeyceklerini söyledi. Bakanlar Kurulu toplantısının gündeminde taşeron işçilerinin toplu iş sözleşmesi bulunmadığını öğrendiklerini belirten Serdaroğlu, “Kamu-İş’te örgütlü olan çalışanlar yasal olan haklarını istiyorlar” dedi. Serdaroğlu, sorunun çözümlenmemesi halinde daha farklı eylem modelleriyle seslerini duyurmaya devam edeceklerini söyledi.

Eylemciler, bakanlar kurulu toplantısı öncesinde Başbakanlık önünde toplandı.

Burada bir açıklama yapan Kamu-İş Başkanı Ahmet Serdaroğlu, bu duruma geçit vermeyceklerini söyledi.

Bakanlar Kurulu toplantısının gündeminde taşeron işçilerinin toplu iş sözleşmesi bulunmadığını öğrendiklerini belirten Serdaroğlu, “Kamu-İş’te örgütlü olan çalışanlar yasal olan haklarını istiyorlar” dedi.

Serdaroğlu, sorunun çözümlenmemesi halinde daha farklı eylem modelleriyle seslerini duyurmaya devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.