Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Sinemalarda Kuyruklar Oluştu…

MAGAZİN 15.01.2022 - 12:17, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Sinemalarda Kuyruklar Oluştu…

Gençler, Sinemalarda Sloganlar Atarak Sevgilerini Dile Getirdiler…
  Sinemalarda Kuyruklar Oluştu… “İyi ki Varsın Eren” Pankartları Açıldı…  Gençler, Sinemalarda Sloganlar Atarak Sevgilerini Dile Getirdiler… Trabzon Maçka’da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan TRT ortak yapımı “Kesişme, İyi ki Varsın Eren” filmi, vizyona girdiği ilk günden itibaren sevgi seliyle karşılaştı.  Daha ilk hafta Türkiye’de gişe rekorları kıran ve izleyicisi sayısını her geçen gün artıran filmi seyretmek isteyenler, sinemaların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yediden yetmişe herkesin büyük bir coşkuyla karşıladığı filmi izleyenler, sinemalarda “İyi ki Varsın Eren” pankartları açtılar. Özellikle gençler, film arasında ve finalinde hep bir ağızdan sloganlar atarak Eren’e olan sevgilerini sosyal medyada dile getirdiler.  Vizyona girdiği bir hafta içerisinde yarım milyon kişiye ulaşarak 2022’nin en iyi giriş yapan Türk filmi olan “Kesişme, İyi ki Varsın Eren” için Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları da harekete geçti. Dernekler, vakıflar, platformlar “Kesişme, İyi ki Varsın Eren” için özel gösterimler düzenlemeye başladılar. İlk galası Ankara’da Külliye’de yapılan filmin, İstanbul, Hatay ve Trabzon’da özel gösterimleri düzenlenmiş ve ilgi odağı olmuştu. Filmin yapım şirketi Dijital Sanatlar’a mesajlar atarak şehirlerinde gala ve özel gösterim düzenlenmesini isteyen derneklerin sayısı da her geçen gün artıyor.  TRT ortak yapımı “Kesişme; İyi ki Varsın Eren”in yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu üstlendi. Sinemamızın usta ismi İsmail Hacıoğlu’nun Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik rolüyle müthiş bir performans sergilediği filmde, Trabzonlu genç oyuncu Rahman Beşel Eren Bülbül, Alayça Öztürk Gidişoğlu Cemile Gedik, Mutlunur Lafçı Ayşe Bülbül ve Emir Çiçek ise Hasan Bülbül karakterlerini başarıyla canlandırdı.    Müziklerini Fahir Atakoğlu’nun yaptığı “filmin senaryosunu Mert Dikmen, Alper Uyar veÖzer Feyzioğlu kaleme aldı.   Eren Bülbül’ün doğum gününde 1 Ocak 2022’de vizyona giren ve haftasonu gişe rekoru kıran  “Kesişme; İyi ki Varsın Eren”in Fragman linki:   https://trt.wetransfer.com/downloads/b8c0b929eb67eeb400358eb0c4ed3ff220211226211705/0a3a5fc13df606959b1880889e6b66d320211226211705/5a2986
Gençler, Sinemalarda Sloganlar Atarak Sevgilerini Dile Getirdiler…

 

Sinemalarda Kuyruklar Oluştu… “İyi ki Varsın Eren” Pankartları Açıldı… 

Gençler, Sinemalarda Sloganlar Atarak Sevgilerini Dile Getirdiler…

Trabzon Maçka’da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan TRT ortak yapımı “Kesişme, İyi ki Varsın Eren” filmi, vizyona girdiği ilk günden itibaren sevgi seliyle karşılaştı. 

Daha ilk hafta Türkiye’de gişe rekorları kıran ve izleyicisi sayısını her geçen gün artıran filmi seyretmek isteyenler, sinemaların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yediden yetmişe herkesin büyük bir coşkuyla karşıladığı filmi izleyenler, sinemalarda “İyi ki Varsın Eren” pankartları açtılar. Özellikle gençler, film arasında ve finalinde hep bir ağızdan sloganlar atarak Eren’e olan sevgilerini sosyal medyada dile getirdiler. 

Vizyona girdiği bir hafta içerisinde yarım milyon kişiye ulaşarak 2022’nin en iyi giriş yapan Türk filmi olan “Kesişme, İyi ki Varsın Eren” için Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları da harekete geçti. Dernekler, vakıflar, platformlar “Kesişme, İyi ki Varsın Eren” için özel gösterimler düzenlemeye başladılar. İlk galası Ankara’da Külliye’de yapılan filmin, İstanbul, Hatay ve Trabzon’da özel gösterimleri düzenlenmiş ve ilgi odağı olmuştu. Filmin yapım şirketi Dijital Sanatlar’a mesajlar atarak şehirlerinde gala ve özel gösterim düzenlenmesini isteyen derneklerin sayısı da her geçen gün artıyor. 

TRT ortak yapımı “Kesişme; İyi ki Varsın Eren”in yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu üstlendi. Sinemamızın usta ismi İsmail Hacıoğlu’nun Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik rolüyle müthiş bir performans sergilediği filmde, Trabzonlu genç oyuncu Rahman Beşel Eren Bülbül, Alayça Öztürk Gidişoğlu Cemile Gedik, Mutlunur Lafçı Ayşe Bülbül ve Emir Çiçek ise Hasan Bülbül karakterlerini başarıyla canlandırdı. 

 

Müziklerini Fahir Atakoğlu’nun yaptığı “filmin senaryosunu Mert Dikmen, Alper Uyar veÖzer Feyzioğlu kaleme aldı.

 

Eren Bülbül’ün doğum gününde 1 Ocak 2022’de vizyona giren ve haftasonu gişe rekoru kıran  “Kesişme; İyi ki Varsın Eren”in Fragman linki:

 

https://trt.wetransfer.com/downloads/b8c0b929eb67eeb400358eb0c4ed3ff220211226211705/0a3a5fc13df606959b1880889e6b66d320211226211705/5a2986

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.