Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Sol Hareket Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı istifa etmeye çağırdı

GÜNCEL 16.05.2022 - 12:46, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Sol Hareket Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı istifa etmeye çağırdı

Sol Hareket, yazılı basın açıklaması yaparak Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı istifa etmeye çağırdı. Sol Hareket'ten gelen açıklama şöyle: Size ve sizin gibilere;   Anlayacaksınız, geleceklerini çaldığınız ve kararttığınız biz gençler sizin kâbusunuz olduğumuzda ödeyeceksiniz bu topraklara ettiğiniz ihanetlerin bedelini…   Sözümüz ona, kayyuma! Demokrasimize ve irademize gasp edilişinin baş harfi olmaktan ve geleceğimizin karanlığa gömülmesinden sen sorumlusun.  Sözde yürüttüğün egemenlik siyaseti, AKP rejiminin dayatması ve senin itaatkârlığından ötede değildir.    Bardağı son taşıran hamle ise kendi toprağında, kendi toplumunun gazetesini taşlayan, hızını alamayıp senin kendi liderliğini ettiğin Ankara icazetli meclisine, 74 hareketindeki gibi işgal edercesine mavi bayraklar asanlarla yoldaşlık etmendir.  Ve sen, bu utanç yoldaşlığınızı kareleyip, kendi toplumunu linç etmeye kalkanlara ‘kardeşim’ diyorsun.  Sen Kıbrıslı Türk toplumunu hiç temsil etmedin, etmeyeceksin! Tarihin tozlu sayfalarında hayal kırıklığı olarak yer alacak ve de unutulacaksın.   Sen ve senin gibilerin karanlığından sonra bu ülkede elbet bahar gelecektir.  Sana saygı duymuyoruz, onurlu ve gururlu ol. Ersin Tatar İSTİFA! 

Sol Hareket, yazılı basın açıklaması yaparak Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı istifa etmeye çağırdı.

Sol Hareket'ten gelen açıklama şöyle:

Size ve sizin gibilere;  

Anlayacaksınız, geleceklerini çaldığınız ve kararttığınız biz gençler sizin kâbusunuz olduğumuzda ödeyeceksiniz bu topraklara ettiğiniz ihanetlerin bedelini…  

Sözümüz ona, kayyuma! Demokrasimize ve irademize gasp edilişinin baş harfi olmaktan ve geleceğimizin karanlığa gömülmesinden sen sorumlusun. 

Sözde yürüttüğün egemenlik siyaseti, AKP rejiminin dayatması ve senin itaatkârlığından ötede değildir.   

Bardağı son taşıran hamle ise kendi toprağında, kendi toplumunun gazetesini taşlayan, hızını alamayıp senin kendi liderliğini ettiğin Ankara icazetli meclisine, 74 hareketindeki gibi işgal edercesine mavi bayraklar asanlarla yoldaşlık etmendir. 

Ve sen, bu utanç yoldaşlığınızı kareleyip, kendi toplumunu linç etmeye kalkanlara ‘kardeşim’ diyorsun. 

Sen Kıbrıslı Türk toplumunu hiç temsil etmedin, etmeyeceksin! Tarihin tozlu sayfalarında hayal kırıklığı olarak yer alacak ve de unutulacaksın.  

Sen ve senin gibilerin karanlığından sonra bu ülkede elbet bahar gelecektir. 

Sana saygı duymuyoruz, onurlu ve gururlu ol. Ersin Tatar İSTİFA! 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.