Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Taçoy: KKTC, dünya kanser sıralamalarında üst seviyelerde

GÜNCEL 12.04.2022 - 10:38, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Taçoy: KKTC, dünya kanser sıralamalarında üst seviyelerde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Kanser Haftası nedeniyle Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Merkezi’ni ziyaret etti.   Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, tedavi gören çocuklar ve aileleriyle sohbet etti.   Hasan Taçoy, KKTC’nin dünya kanser sıralamalarında üst seviyelerde yer aldığına işaret ederek, farkındalığın hayat kurtarma noktasında ne kadar önemli olduğunu vurguladı.   Taçoy, Çocuk Onkoloji Uzm. Dr. Dilek Bilgen ve servis çalışanlarıyla da görüşerek, tedavi gören hastalar ve Onkoloji Hastanesi ile ilgili detaylı bilgi aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Kanser Haftası nedeniyle Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Merkezi’ni ziyaret etti.

 

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, tedavi gören çocuklar ve aileleriyle sohbet etti.

 

Hasan Taçoy, KKTC’nin dünya kanser sıralamalarında üst seviyelerde yer aldığına işaret ederek, farkındalığın hayat kurtarma noktasında ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

 

Taçoy, Çocuk Onkoloji Uzm. Dr. Dilek Bilgen ve servis çalışanlarıyla da görüşerek, tedavi gören hastalar ve Onkoloji Hastanesi ile ilgili detaylı bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.