Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Tarımsal öğretimin başlangıcının 176. yılı kutlama etkinliği yapıldı

GÜNCEL 10.01.2022 - 16:26, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Tarımsal öğretimin başlangıcının 176. yılı kutlama etkinliği yapıldı

Tarımsal Öğretimin Başlangıcının 176. yılı kutlama etkinliği bu yıl pandemi nedeniyle online düzenlendi
Tarımsal Öğretimin Başlangıcının 176. yılı kutlama etkinliği bu yıl pandemi nedeniyle online düzenlendi. Ziraat Mühendisleri Odası organizasyonu, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi ev sahipliği ile online yapılan kutlama etkinliğinin açılış konuşmasını Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Erkut Uluçam yaptı. Odadan yapılan açıklamada, Yakın Doğu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özge Özden, Lefke Avrupa Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. İbrahim Kahramanoğlu ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Baktır’ın birer konuşma yaptığı belirtildi. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri, KTMMOB Başkanı Tunç Adanır ve Tarım ve Doğal Kaynaklar Müsteşarı Emirali Deveci ise konuşmalarında Ziraat Mühendisliği’nin önemine değinerek, organizasyonu gerçekleştirenleri kutladı. Etkinlik, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazan Koluman’ın ‘’Hellimin Coğrafi Tescil Sürecine Uyumu’’ başlıklı sunumuyla tamamlandı.
Tarımsal Öğretimin Başlangıcının 176. yılı kutlama etkinliği bu yıl pandemi nedeniyle online düzenlendi

Tarımsal Öğretimin Başlangıcının 176. yılı kutlama etkinliği bu yıl pandemi nedeniyle online düzenlendi.

Ziraat Mühendisleri Odası organizasyonu, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi ev sahipliği ile online yapılan kutlama etkinliğinin açılış konuşmasını Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Erkut Uluçam yaptı.

Odadan yapılan açıklamada, Yakın Doğu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özge Özden, Lefke Avrupa Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. İbrahim Kahramanoğlu ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Baktır’ın birer konuşma yaptığı belirtildi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri, KTMMOB Başkanı Tunç Adanır ve Tarım ve Doğal Kaynaklar Müsteşarı Emirali Deveci ise konuşmalarında Ziraat Mühendisliği’nin önemine değinerek, organizasyonu gerçekleştirenleri kutladı.

Etkinlik, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazan Koluman’ın ‘’Hellimin Coğrafi Tescil Sürecine Uyumu’’ başlıklı sunumuyla tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.