Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Taşkent Doğa Parkı için anlamlı bir etkinlik yapıldı

KÜLTÜR - SANAT 17.04.2022 - 20:22, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Taşkent Doğa Parkı için anlamlı bir etkinlik yapıldı

Ülkede yaban hayatı koruma adına önemli çalışmalara imza atan Taşkent Doğa Parkı için anlamlı bir etkinlik yapıldı.   Lefkoşa Belediye Orkestrası, saksafonist ve solist Serdar Tuksal eşliğinde ‘The Beatles’ grubunun en beğenilen şarkılarını Doğa Park bünyesinde tedavi ve rehabilitasyon gören hayvanlara destek olmak için seslendirildi. Taşkent Piknik Alanı’nda yer alan Selvi Restoran bahçesinde kurulan dev sahnede gerçekleşen konserden elde edilen tüm gelir Yaban Hayat Hastanesi ve Araştırma Laboratuvarı’nda tedavisi ve rehabilitasyonu devam eden yaban hayvanlarının yaşama tutunmaları için kullanılacak. Konser öncesi Dj.Boysan sahne alırken, Solist Serdar Turksal’ın seslendirdiği şarkılar dinleyenlerden büyük beğeni topladı. Etkinliğe Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile yaşamlarını ülkemizde sürdüren yabancı vatandaşlar da katıldı. HARMANCI: Hava güzel, katılım harika Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB)Başkanı Mehmet Harmancı, etkinliğin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Taşkent Doğa Parkı'nın ülkemizde yaban hayatın korunmasında çok önemli görevler yürüttüğünü kayderken, LTB olarak bugün Lefkoşa Belediye Orkestrası'nın düzenlediği 'Beatles' konseri ile faaliyetlere destek sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Harmancı, paylaşımının devamında "Hava güzel, katılım harika" ifadelerini ekledi.

Ülkede yaban hayatı koruma adına önemli çalışmalara imza atan Taşkent Doğa Parkı için anlamlı bir etkinlik yapıldı.

 

Lefkoşa Belediye Orkestrası, saksafonist ve solist Serdar Tuksal eşliğinde ‘The Beatles’ grubunun en beğenilen şarkılarını Doğa Park bünyesinde tedavi ve rehabilitasyon gören hayvanlara destek olmak için seslendirildi.

Taşkent Piknik Alanı’nda yer alan Selvi Restoran bahçesinde kurulan dev sahnede gerçekleşen konserden elde edilen tüm gelir Yaban Hayat Hastanesi ve Araştırma Laboratuvarı’nda tedavisi ve rehabilitasyonu devam eden yaban hayvanlarının yaşama tutunmaları için kullanılacak.

Konser öncesi Dj.Boysan sahne alırken, Solist Serdar Turksal’ın seslendirdiği şarkılar dinleyenlerden büyük beğeni topladı.

Etkinliğe Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile yaşamlarını ülkemizde sürdüren yabancı vatandaşlar da katıldı.

HARMANCI: Hava güzel, katılım harika

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB)Başkanı Mehmet Harmancı, etkinliğin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Taşkent Doğa Parkı'nın ülkemizde yaban hayatın korunmasında çok önemli görevler yürüttüğünü kayderken, LTB olarak bugün Lefkoşa Belediye Orkestrası'nın düzenlediği 'Beatles' konseri ile faaliyetlere destek sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Harmancı, paylaşımının devamında "Hava güzel, katılım harika" ifadelerini ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.