Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Tatar, Özersay'la görüştü

GÜNCEL 25.01.2022 - 13:53, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Tatar, Özersay'la görüştü

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, seçim sonrası değerlendirmelerde bulunmak üzere siyasi parti başkanlarıyla yaptığı görüşmelere devam ediyor
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, seçim sonrası değerlendirmelerde bulunmak üzere siyasi parti başkanlarıyla yaptığı görüşmelere devam ediyor. Tatar, bugün saat 11.00’de Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay ile bir araya geldi. Özersay’a görüşmede HP Genel Sekreteri Gülşah Sanver Manavoğlu eşlik etti. Özersay, Tatar’la görüşmesi sonrası basına, bugünkü görüşmenin somut bir yönde değil sadece görüş alışverişi şeklinde geçtiğini söyledi. Bugünkü görüşmede kendilerinin herhangi bir pozisyon ortaya koymadıklarını söyleyen Özersay, yasal sürecin milletvekillerinin yemini sonrası başlayacağına işaret etti ve bugün yapılan görüşmelerin gayrı resmi görüşmeler olduğunu ifade etti. Bugün bir MYK toplantısı, yarın da parti meclisi toplantısı yapacaklarına işaret eden Özersay, HP’nin süreç içerisinde kendi iç değerlendirmelerini yapmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.  
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, seçim sonrası değerlendirmelerde bulunmak üzere siyasi parti başkanlarıyla yaptığı görüşmelere devam ediyor

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, seçim sonrası değerlendirmelerde bulunmak üzere siyasi parti başkanlarıyla yaptığı görüşmelere devam ediyor.

Tatar, bugün saat 11.00’de Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay ile bir araya geldi. Özersay’a görüşmede HP Genel Sekreteri Gülşah Sanver Manavoğlu eşlik etti.

Özersay, Tatar’la görüşmesi sonrası basına, bugünkü görüşmenin somut bir yönde değil sadece görüş alışverişi şeklinde geçtiğini söyledi.

Bugünkü görüşmede kendilerinin herhangi bir pozisyon ortaya koymadıklarını söyleyen Özersay, yasal sürecin milletvekillerinin yemini sonrası başlayacağına işaret etti ve bugün yapılan görüşmelerin gayrı resmi görüşmeler olduğunu ifade etti.

Bugün bir MYK toplantısı, yarın da parti meclisi toplantısı yapacaklarına işaret eden Özersay, HP’nin süreç içerisinde kendi iç değerlendirmelerini yapmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.