Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Teknede kaynak yaparken aniden yangın çıktı

GÜNCEL 22.01.2022 - 13:55, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Teknede kaynak yaparken aniden yangın çıktı

Tatlısu balıkçı barınağında, H.Ç. (E-39), kendisine ait teknede kaynak aleti kullanarak tamir yaptığı esnada, muhtemelen jeneratörden çıkan kıvılcım neticesinde yangın meydana geldi.  Yangın sonucu ambar olarak kullanılan hurda salon araç içerisinde ve etrafında bulunan bir adet jeneratör, 1 adet spiral makinesi, 1 adet kaynak makinesi, muhtelif balık avlama malzemeleri, 1 adet mini buzdolabı, konu şahsa ve tekneye ait çeşitli evraklar ile 500 TL nakit para yandı. Yangın söz konusu şahıs tarafından söndürülürken, soruşturma devam ediyor. 

Tatlısu balıkçı barınağında, H.Ç. (E-39), kendisine ait teknede kaynak aleti kullanarak tamir yaptığı esnada, muhtemelen jeneratörden çıkan kıvılcım neticesinde yangın meydana geldi. 
Yangın sonucu ambar olarak kullanılan hurda salon araç içerisinde ve etrafında bulunan bir adet jeneratör, 1 adet spiral makinesi, 1 adet kaynak makinesi, muhtelif balık avlama malzemeleri, 1 adet mini buzdolabı, konu şahsa ve tekneye ait çeşitli evraklar ile 500 TL nakit para yandı. Yangın söz konusu şahıs tarafından söndürülürken, soruşturma devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.