Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Tolga Atakan: Kelimeler yetersiz! İnanılır gibi değil...

GÜNCEL 29.06.2022 - 10:48, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Tolga Atakan: Kelimeler yetersiz! İnanılır gibi değil...

Eski Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, Bakanlar Kurulu'nun Taşyapı'nın ithal edeceği malların vergilerini 30 Kasım'a kadar ertelemesini sosyal medyadan yaptığı paylaşımşa şirketine ismini vermeden eleştirdi. Tolga Atakan, hükümetin "vergi erteleme" kararnamesi çıkarılması ile "iç borçlanma ihalesi" duyurusunun aynı gün yayımlanmasını yaşananların özeti olarak niteledi. Atakan'ın paylaşımı şöyle: Bir özel şirkete yönelik "vergi erteleme" kararnamesi çıkarılması ile "iç borçlanma ihalesi" duyurusunun aynı gün yayımlanması anomalisi yaşadıklarımızın hatta yaşayacaklarımızın özetidir. Kelimeler yetersiz ! İnanılır gibi değil..  Hükümetimizin vergi ihtiyacı yok ise bizler de vermeyelim !!

Eski Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, Bakanlar Kurulu'nun Taşyapı'nın ithal edeceği malların vergilerini 30 Kasım'a kadar ertelemesini sosyal medyadan yaptığı paylaşımşa şirketine ismini vermeden eleştirdi.

Tolga Atakan, hükümetin "vergi erteleme" kararnamesi çıkarılması ile "iç borçlanma ihalesi" duyurusunun aynı gün yayımlanmasını yaşananların özeti olarak niteledi.

Atakan'ın paylaşımı şöyle:

Bir özel şirkete yönelik "vergi erteleme" kararnamesi çıkarılması ile "iç borçlanma ihalesi" duyurusunun aynı gün yayımlanması anomalisi yaşadıklarımızın hatta yaşayacaklarımızın özetidir. Kelimeler yetersiz ! İnanılır gibi değil.. 
Hükümetimizin vergi ihtiyacı yok ise bizler de vermeyelim !!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.