Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Trabzonspor 2 maç sonra kazandı

SPOR 15.05.2022 - 18:20, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Trabzonspor 2 maç sonra kazandı

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, küme düşen Altay'ı 2-1 mağlup etti.
Trabzonspor'un başvurusu nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Trabzonspor, Altay'ı konuk etti. Mücadele 2-1 bordo mavililerin üstünlüğü ile sona erdi. Trabzonspor'un gollerini 19. dakikada İbrahim Öztürk (K.K) ve 84. dakikada Anthony Nwakaeme (Pen.) kaydetti. Altay'ın tek golü ise 70. dakikada Martin Rodriguez'den geldi. Ligden düşmesi daha önce kesinleşen Altay 4 puanda kaldı. Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor ise puanını 80 yaptı.
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, küme düşen Altay'ı 2-1 mağlup etti.

Trabzonspor'un başvurusu nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Trabzonspor, Altay'ı konuk etti. Mücadele 2-1 bordo mavililerin üstünlüğü ile sona erdi.

Trabzonspor'un gollerini 19. dakikada İbrahim Öztürk (K.K) ve 84. dakikada Anthony Nwakaeme (Pen.) kaydetti. Altay'ın tek golü ise 70. dakikada Martin Rodriguez'den geldi.

Ligden düşmesi daha önce kesinleşen Altay 4 puanda kaldı. Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor ise puanını 80 yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.