Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Tüm partiler Spor ve Gençlik Bakanlığı’nı kurma sözü vermişti

GÜNCEL 25.01.2022 - 17:21, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Tüm partiler Spor ve Gençlik Bakanlığı’nı kurma sözü vermişti

Zirve Kıbrıs olarak seçim propagandaları süresince, her siyasi partiden konuk ettiğimiz milletvekili adayları ve parti başkanlarına Spor ve Gençlik Bakanlığı’nın yeniden kurulmasıyla ilgili görüşlerini sormuştuk. İstisnasız olarak hepsinden de bu konuda olumlu yanıt aldığımızı söylemek yanlış olmaz. Adaylar, ülke gençliğinin ve sporun sadece bir müdürlükle yönetilmesinin yanlış olduğu konusunda ortak görüş belirtmişlerdi.    TÜM PARTİLER SPOR VE GENÇLİK BAKANLIĞI’NI KURMA SÖZÜ VERMİŞTİ!  Özellikle ülke gençliğinin, sporcularımızın ve sporumuzun gelişmesine verdikleri önemi dile getiren adaylar, hükümette yer aldıkları takdirde yeniden bir Spor ve Gençlik Bakanlığı’nın kurulacağını sözünü vermişlerdi. Seçimlerin sona erdiği ve meclisin büyük oranda şekillendiği bugünlerde, ufukta bir UBP-DP veya UBP’nin başkanlığında daha geniş bir icraat hükümetinin kurulacağı aşikardır. Bunun da Şubat ayının ilk haftasında olması muhtemeldir.    SPOR VE GENÇLİK BAKANLIĞI’NIN KURULMASININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!  Seçimlerin ardından yeni kurulacak hükümetin, bekleyen yasaları hızla geçirmesi ve yapacağı icraatlarla, ülke ekonomisi, eğitim, gençlik ve işsizlik, spor ve sağlık başta olmak üzere KKTC’yi ileriye taşıması gerektiği gerçeğiyle yüzleşmiş olması gerekmektedir. Bu bağlamda, biz Zirve Kıbrıs olarak, çağdaş ve gençliğe değer veren bir ülkenin olmazsa olmazlarından Spor ve Gençlik Bakanlığı’nın kurulması yönünde konunun tüm ülke gençliği, sporcular ve spor kulüpleri adına takipçisi olacağımızı belirtiriz.  

Zirve Kıbrıs olarak seçim propagandaları süresince, her siyasi partiden konuk ettiğimiz milletvekili adayları ve parti başkanlarına Spor ve Gençlik Bakanlığı’nın yeniden kurulmasıyla ilgili görüşlerini sormuştuk. İstisnasız olarak hepsinden de bu konuda olumlu yanıt aldığımızı söylemek yanlış olmaz. Adaylar, ülke gençliğinin ve sporun sadece bir müdürlükle yönetilmesinin yanlış olduğu konusunda ortak görüş belirtmişlerdi. 

 

TÜM PARTİLER SPOR VE GENÇLİK BAKANLIĞI’NI KURMA SÖZÜ VERMİŞTİ! 

Özellikle ülke gençliğinin, sporcularımızın ve sporumuzun gelişmesine verdikleri önemi dile getiren adaylar, hükümette yer aldıkları takdirde yeniden bir Spor ve Gençlik Bakanlığı’nın kurulacağını sözünü vermişlerdi. Seçimlerin sona erdiği ve meclisin büyük oranda şekillendiği bugünlerde, ufukta bir UBP-DP veya UBP’nin başkanlığında daha geniş bir icraat hükümetinin kurulacağı aşikardır. Bunun da Şubat ayının ilk haftasında olması muhtemeldir. 

 

SPOR VE GENÇLİK BAKANLIĞI’NIN KURULMASININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ! 

Seçimlerin ardından yeni kurulacak hükümetin, bekleyen yasaları hızla geçirmesi ve yapacağı icraatlarla, ülke ekonomisi, eğitim, gençlik ve işsizlik, spor ve sağlık başta olmak üzere KKTC’yi ileriye taşıması gerektiği gerçeğiyle yüzleşmiş olması gerekmektedir. Bu bağlamda, biz Zirve Kıbrıs olarak, çağdaş ve gençliğe değer veren bir ülkenin olmazsa olmazlarından Spor ve Gençlik Bakanlığı’nın kurulması yönünde konunun tüm ülke gençliği, sporcular ve spor kulüpleri adına takipçisi olacağımızı belirtiriz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.