Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Türkiye Covid-19 Raporu: 6 Nisan 2022

CoronaVirüs 06.04.2022 - 21:08, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Türkiye Covid-19 Raporu: 6 Nisan 2022

Güncel verilere göre, 10 bin 314 yeni vaka tespit edilirken 41 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde 14 bin 332 kişi sağlığına kavuştu. AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR? Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti. EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA’DA Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

Güncel verilere göre, 10 bin 314 yeni vaka tespit edilirken 41 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde 14 bin 332 kişi sağlığına kavuştu.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.

EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA’DA

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.