Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Türkiye’nin başarılı koro şefi Masis Aram Gözbek, Arter'i ziyaret etti

GÜNCEL 13.05.2022 - 22:34, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Türkiye’nin başarılı koro şefi Masis Aram Gözbek, Arter'i ziyaret etti

Türkiye’nin başarılı koro şefi Masis Aram Gözbek, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti.
    Türkiye’nin koro müziği alanında genç kuşak koro şeflerinden ve koro müziğine farklı bakış açıları geliştirerek gençlerle olan çalışmalarıyla dikkat çeken koro şefi Masis Aram Gözbek, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin düzenlediği “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi çerçevesinde bir atölye çalışması için kentimize gelen başarılı koro şefini makamında ağırlayan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Gözbek’in ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Gözbek’e ziyaretinde Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği Otello Çoksesli Korosu Şefi Erkan Dağlı eşlik etti. Dünyanın dört bir yanında Türk koro müziğini başarıyla tanıtan, iki Dünya Şampiyonluğu sahibi Boğaziçi Caz Korosunun kurucu şefi ve genel sanat yönetmeni Masis Aram Gözbek, Bellapais ve Gazimağusa konserleri öncesinde Otello Çoksesli Korosu ve Lefkoşa Belediye Orkestrasıyla atölye çalışmaları gerçekleştirecek ve konserde de konuk şef olarak sahnede yer alacak. ARTER: GAZİMAĞUSA ÜLKEMİZİN KÜLTÜR SANAT BAŞKENTİDİR Ziyaret esnasında açıklama yapan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Gazimağusa Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya önem verildiğini ve sanat adına düzenlenen her türlü etkinliğe katkı sağlamak istendiğini kaydetti. Ziyarete vesile olan koro şefi Erkan Dağlı’ya da teşekkürlerini ileten Arter, “Bu şehir sanat, kültür, tarih kokuyor, dolayısı ile Gazimağusa ülkemizin kültür sanat başkentidir, sanatın olduğu her yer güzelleşir. Bu nedenle durmak yok çalışmaya devam. Her türlü çalışmanızda yardımcı olabileceğimizi belirtmek isterim” ifadelerini kullandı. GÖZBEK: ÇOK KEYİFLİYİM VE KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM Kurucusu olduğu Boğaziçi Caz Korosu ile dünyanın en prestijli festivallerine davet edilmesinin yanı sıra birçok uluslararası ödüle layık görülen başarılı koro şefi Masis Aram Gözbek, kabulünden dolayı Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e teşekkürlerini iletip mutluluğunu dile getirdi. Gazimağusa kentinde düzenlenen bu aktivitelerde yer almaktan çok büyük keyif, onur ve şeref duyduğunu ifade eden Gözbek, ülkeye en son 4 yıl önce geldiğini ve kenti çok özlediğini dile getirdi. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Pazartesi günü gerçekleştirdikleri konserin ardından çok güzel etkileşimler olduğunu da belirten Gözbek, “Eminim ki bundan sonra daha da sık görüşeceğiz. Çok keyifliyim ve kendimi çok şanslı hissediyorum” dedi. Gözbek, gençlerin içindeki kıvılcımı uyandırmakta ilham olmak ve farklı bakış açıları kazanmalarını sağlamanın kendisi için büyük mutluluk olduğunu belirterek, kentin idarecilerinin sanata bu denli destek vermesinin de kendisini ayrıca mutlu ettiğini iletti.
Türkiye’nin başarılı koro şefi Masis Aram Gözbek, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti.
 
 
Türkiye’nin koro müziği alanında genç kuşak koro şeflerinden ve koro müziğine farklı bakış açıları geliştirerek gençlerle olan çalışmalarıyla dikkat çeken koro şefi Masis Aram Gözbek, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e bir ziyaret gerçekleştirdi.
Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin düzenlediği “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi çerçevesinde bir atölye çalışması için kentimize gelen başarılı koro şefini makamında ağırlayan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Gözbek’in ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Gözbek’e ziyaretinde Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği Otello Çoksesli Korosu Şefi Erkan Dağlı eşlik etti.
Dünyanın dört bir yanında Türk koro müziğini başarıyla tanıtan, iki Dünya Şampiyonluğu sahibi Boğaziçi Caz Korosunun kurucu şefi ve genel sanat yönetmeni Masis Aram Gözbek, Bellapais ve Gazimağusa konserleri öncesinde Otello Çoksesli Korosu ve Lefkoşa Belediye Orkestrasıyla atölye çalışmaları gerçekleştirecek ve konserde de konuk şef olarak sahnede yer alacak.
ARTER: GAZİMAĞUSA ÜLKEMİZİN KÜLTÜR SANAT BAŞKENTİDİR
Ziyaret esnasında açıklama yapan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Gazimağusa Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya önem verildiğini ve sanat adına düzenlenen her türlü etkinliğe katkı sağlamak istendiğini kaydetti. Ziyarete vesile olan koro şefi Erkan Dağlı’ya da teşekkürlerini ileten Arter, “Bu şehir sanat, kültür, tarih kokuyor, dolayısı ile Gazimağusa ülkemizin kültür sanat başkentidir, sanatın olduğu her yer güzelleşir. Bu nedenle durmak yok çalışmaya devam. Her türlü çalışmanızda yardımcı olabileceğimizi belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.
GÖZBEK: ÇOK KEYİFLİYİM VE KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM
Kurucusu olduğu Boğaziçi Caz Korosu ile dünyanın en prestijli festivallerine davet edilmesinin yanı sıra birçok uluslararası ödüle layık görülen başarılı koro şefi Masis Aram Gözbek, kabulünden dolayı Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e teşekkürlerini iletip mutluluğunu dile getirdi.
Gazimağusa kentinde düzenlenen bu aktivitelerde yer almaktan çok büyük keyif, onur ve şeref duyduğunu ifade eden Gözbek, ülkeye en son 4 yıl önce geldiğini ve kenti çok özlediğini dile getirdi. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Pazartesi günü gerçekleştirdikleri konserin ardından çok güzel etkileşimler olduğunu da belirten Gözbek, “Eminim ki bundan sonra daha da sık görüşeceğiz. Çok keyifliyim ve kendimi çok şanslı hissediyorum” dedi.
Gözbek, gençlerin içindeki kıvılcımı uyandırmakta ilham olmak ve farklı bakış açıları kazanmalarını sağlamanın kendisi için büyük mutluluk olduğunu belirterek, kentin idarecilerinin sanata bu denli destek vermesinin de kendisini ayrıca mutlu ettiğini iletti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.