Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Türkiye Tekerlekli Sandalye A Milli Takımı şampiyon oldu

SPOR 22.06.2022 - 13:54, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Türkiye Tekerlekli Sandalye A Milli Takımı şampiyon oldu

Genel Menajerliğini Orçun Kamalı’nın yaptığı, sporcu olarak İbrahim Yavuz’un yer aldığı Türkiye Tekerlekli Sandalye A Milli Takımı, Avrupa B Ligi Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Bosna Hersek'te düzenlenen Avrupa B Ligi Şampiyonası'nın finalinde Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı, Letonya ile karşı karşıya geldi. Letonya'yı 84-34 mağlup eden Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı, şampiyon oldu. Bir süre önce Türkiye Tekerlekli Sandalye Milli Takımlar Genel Menajeri görevini üstlenen Orçun Kamalı ile uzun yıllar sporcu olarak Türkiye’de başarıyla mücadele eden ve milli takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan İbrahim Yavuz da elde edilen başarıda önemli pay sahibi olarak gurur kaynağı oldular.  Türkiye, organizasyonda finale yükselerek Avrupa A Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanmıştı. 

Genel Menajerliğini Orçun Kamalı’nın yaptığı, sporcu olarak İbrahim Yavuz’un yer aldığı Türkiye Tekerlekli Sandalye A Milli Takımı, Avrupa B Ligi Şampiyonası'nda şampiyon oldu.

Bosna Hersek'te düzenlenen Avrupa B Ligi Şampiyonası'nın finalinde Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı, Letonya ile karşı karşıya geldi. Letonya'yı 84-34 mağlup eden Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı, şampiyon oldu.

Bir süre önce Türkiye Tekerlekli Sandalye Milli Takımlar Genel Menajeri görevini üstlenen Orçun Kamalı ile uzun yıllar sporcu olarak Türkiye’de başarıyla mücadele eden ve milli takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan İbrahim Yavuz da elde edilen başarıda önemli pay sahibi olarak gurur kaynağı oldular. 

Türkiye, organizasyonda finale yükselerek Avrupa A Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.