Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

UBP'li vekil Yasemin Öztürk: Bakanlık alamadığım için meclisi birbirine kattığım iddiaları tamamen yalan, asılsızdır

GÜNCEL 12.05.2022 - 21:35, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

UBP'li vekil Yasemin Öztürk: Bakanlık alamadığım için meclisi birbirine kattığım iddiaları tamamen yalan, asılsızdır

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Yasemin Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hakkında ortaya atılan  "Bakanlık alamadığı gerekçesiyle Meclis'i birbirine kattı" iddialarını yalanladı. Öztürk, konu ile ilgili yasal işlem başlatacağını bildirdi. Öztürk'ün paylaşımı şu şekilde: "Bakanlık alamadığım için meclisi birbirine kattığım iddiaları tamamen yalan ve asılsızdır.... Böylesi ekonomik krizin yaşandığı ve sorunların olduğu bir dönemde ülkenin kaosa degil huzura ve istikrara ihtiyacı var... Ben değil biz olma zamanı... Bu asılsız haber ile karalama kampanyası yapanları şiddetle kınıyınar konu ile ilgili yasal işlem başlatacağımı bildiririm."

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Yasemin Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hakkında ortaya atılan  "Bakanlık alamadığı gerekçesiyle Meclis'i birbirine kattı" iddialarını yalanladı.

Öztürk, konu ile ilgili yasal işlem başlatacağını bildirdi.

Öztürk'ün paylaşımı şu şekilde:

"Bakanlık alamadığım için meclisi birbirine kattığım iddiaları tamamen yalan ve asılsızdır....

Böylesi ekonomik krizin yaşandığı ve sorunların olduğu bir dönemde ülkenin kaosa degil huzura ve istikrara ihtiyacı var... Ben değil biz olma zamanı...

Bu asılsız haber ile karalama kampanyası yapanları şiddetle kınıyınar konu ile ilgili yasal işlem başlatacağımı bildiririm."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.