Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Ünlü çift, İstanbul dışında başka bir ülkede daha yaşayacak

MAGAZİN 25.01.2022 - 22:49, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Ünlü çift, İstanbul dışında başka bir ülkede daha yaşayacak

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti, radikal bir karar aldı.
Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti, radikal bir karar aldı.  Ali Ergenç, Han Ergenç ve Leyla Ergenç adında üç çocuğu bulunan ünlü çift, bir süredir ekranda yer almıyordu. Son olarak 'Babil' dizisinde yer alan Ergenç, daha sonra pandemi nedeniyle setlere ara vermişti. 'Binbir Gece' ve 'Vatanım Sensin' dizisinde kamera karşısına geçen ikili, flaş bir karara imza attı. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in sosyal medyada İngiltere'nin başkenti Londra'da paylaştığı fotoğrafların sırrını Snob Magazin ortaya çıkardı. Ünlü çiftin, Londra'dan bir ev satın aldığı öğrenildi. İkilinin projeleri olmadığı dönemde üç çocuğuyla birlikte Londra'da yaşacağı iddia edildi. İkili, set olduğu zaman İstanbul'a gelip, kamera karşısına geçecek. Korel, son günlerde Instagram'dan sık sık Londra'dan çektirdiği fotoğrafları yayınlıyor.   
Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti, radikal bir karar aldı.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti, radikal bir karar aldı.  Ali Ergenç, Han Ergenç ve Leyla Ergenç adında üç çocuğu bulunan ünlü çift, bir süredir ekranda yer almıyordu. Son olarak 'Babil' dizisinde yer alan Ergenç, daha sonra pandemi nedeniyle setlere ara vermişti.

'Binbir Gece' ve 'Vatanım Sensin' dizisinde kamera karşısına geçen ikili, flaş bir karara imza attı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in sosyal medyada İngiltere'nin başkenti Londra'da paylaştığı fotoğrafların sırrını Snob Magazin ortaya çıkardı.

Ünlü çiftin, Londra'dan bir ev satın aldığı öğrenildi. İkilinin projeleri olmadığı dönemde üç çocuğuyla birlikte Londra'da yaşacağı iddia edildi.

İkili, set olduğu zaman İstanbul'a gelip, kamera karşısına geçecek.

Korel, son günlerde Instagram'dan sık sık Londra'dan çektirdiği fotoğrafları yayınlıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.