Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan'dan kötü haber! Kansere yakalandı

MAGAZİN 23.05.2022 - 12:24, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan'dan kötü haber! Kansere yakalandı

'Eyvah Babam' dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Billur Kalkavan'dan kötü haber geldi. 59 yaşındaki Billkur Kalkavan kansere yakalandı. Kalkavan'ın son halini ise ünlü yönetmen Hamdi Alkan paylaştı. Ünlü oyuncu Biluur Kalkavan, bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. 59 yaşındaki başarılı oyuncu Billur Kalkavan, kansere yakalandı. Ünlü ismin son hali ortaya çıktı. Birçok dizi vre filmde rol alan Kalkavan'dan üzücü haber geldi. Ünlü ismin akciğer kanserine yakalandığı öğrenildi. Bir süredir gözlerden uzak bir şekilde tedavi gören başarılı oyuncu Billur Kalkavan, saçlarını kazıttı. Ünlü yönetmen Hamdi Alkan, Kalkavan'ı ziyaret ederek son halini paylaştı. Alkan şu ifadeleri kullandı: "Billur Kalkavan'a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur'cuğum. Daima yanındayım"

'Eyvah Babam' dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Billur Kalkavan'dan kötü haber geldi. 59 yaşındaki Billkur Kalkavan kansere yakalandı. Kalkavan'ın son halini ise ünlü yönetmen Hamdi Alkan paylaştı.

Ünlü oyuncu Biluur Kalkavan, bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. 59 yaşındaki başarılı oyuncu Billur Kalkavan, kansere yakalandı. Ünlü ismin son hali ortaya çıktı.

Birçok dizi vre filmde rol alan Kalkavan'dan üzücü haber geldi. Ünlü ismin akciğer kanserine yakalandığı öğrenildi. Bir süredir gözlerden uzak bir şekilde tedavi gören başarılı oyuncu Billur Kalkavan, saçlarını kazıttı.

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan, Kalkavan'ı ziyaret ederek son halini paylaştı.

Alkan şu ifadeleri kullandı:

"Billur Kalkavan'a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur'cuğum. Daima yanındayım"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.