Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Ural, kızının ilişkisiyle ilgili ilk kez konuştu

MAGAZİN 12.01.2022 - 23:28, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Ural, kızının ilişkisiyle ilgili ilk kez konuştu

Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilgili konuşan Hakan Ural kızının sevgilisi için; “Aslan gibi, ben sevdim. Çok terbiyeli, iyi kalpli ve saygılı bir çocuk. 1 sene oldu, kızımı hiç bu kadar mutlu görmemiştim. Ona müteşekkirim kızımı çok mutlu ettiği için. Ailesine de saygı duyuyorum, kızıma verdikleri değer ve önemden ötürü. Çok mutluyum bir baba olarak” dedi. Hakan Ural, kızı Melisa’nın erkek arkadaşı için “Benim damat olacak gibi duruyor, düğününde halay çekeceğim” dedi.

Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilgili konuşan Hakan Ural kızının sevgilisi için;

“Aslan gibi, ben sevdim. Çok terbiyeli, iyi kalpli ve saygılı bir çocuk. 1 sene oldu, kızımı hiç bu kadar mutlu görmemiştim. Ona müteşekkirim kızımı çok mutlu ettiği için. Ailesine de saygı duyuyorum, kızıma verdikleri değer ve önemden ötürü. Çok mutluyum bir baba olarak” dedi.

Hakan Ural, kızı Melisa’nın erkek arkadaşı için “Benim damat olacak gibi duruyor, düğününde halay çekeceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.