Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Yatırımcılar dolandırıcılıkla suçluyor

MAGAZİN 12.01.2022 - 16:29, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Yatırımcılar dolandırıcılıkla suçluyor

Geçtiğimiz yıl EthereumMax adlı token ile ilgili sosyal medya paylaşımı yapan Kim Kardashian, dolandırıcılık davasıyla karşı karşıya.
ABD'de Kim Kardashian, Paul Pierce ve Floyd Mayweather Jr. gibi ünlü isimlerle reklam yapan EthereumMax, fiyatının düşmesi üzerine davalık oldu. Yatırımcılar, EthereumMax'in reklamını yapan ünlü isimleri dolandırıcılıkla suçluyorlar. Son yılların en popüler yatırım araçlarından bir tanesi haline gelen kripto paralar, zaman zaman büyük dolandırıcılıklara araç olabiliyorlar. Bazen bir kripto para projesinin bazense bir kripto para borsasının dolandırıcılık amacıyla kurulduğu, iş işten geçtikten sonra anlaşılıyor. Türkiye'de kurulan kripto para borsası THODEX, bunun en net örneklerinden bir tanesiydi. Ancak bu tür olaylar yalnızca Türkiye'de olmuyor. Örneğin EthereumMax isimli bir kripto para birimi, özellikle de ABD'de çok popüler oldu. Zira bu projenin ardındaki ekip; Paul Pierce, Floyd Mayweather Jr. ve hatta Kim Kardashian gibi isimlerle çeşitli reklam çalışmaları yürüttü. Dünyaca ünlü bir boksör olan Floyd Mayweather Jr., "Benim maç yapmama gerek yok. EthereumMax ile bir yılda kazandığımdan çok para kazandım.” gibi oldukça iddialı cümleler kurarak yatırımcıları etkilemeyi başarmıştı. Şimdi bu reklamlar, ünlü isimlerin başını ağrıtmış durumda.
Geçtiğimiz yıl EthereumMax adlı token ile ilgili sosyal medya paylaşımı yapan Kim Kardashian, dolandırıcılık davasıyla karşı karşıya.

ABD'de Kim Kardashian, Paul Pierce ve Floyd Mayweather Jr. gibi ünlü isimlerle reklam yapan EthereumMax, fiyatının düşmesi üzerine davalık oldu. Yatırımcılar, EthereumMax'in reklamını yapan ünlü isimleri dolandırıcılıkla suçluyorlar.

Son yılların en popüler yatırım araçlarından bir tanesi haline gelen kripto paralar, zaman zaman büyük dolandırıcılıklara araç olabiliyorlar. Bazen bir kripto para projesinin bazense bir kripto para borsasının dolandırıcılık amacıyla kurulduğu, iş işten geçtikten sonra anlaşılıyor. Türkiye'de kurulan kripto para borsası THODEX, bunun en net örneklerinden bir tanesiydi.

Ancak bu tür olaylar yalnızca Türkiye'de olmuyor. Örneğin EthereumMax isimli bir kripto para birimi, özellikle de ABD'de çok popüler oldu. Zira bu projenin ardındaki ekip; Paul Pierce, Floyd Mayweather Jr. ve hatta Kim Kardashian gibi isimlerle çeşitli reklam çalışmaları yürüttü. Dünyaca ünlü bir boksör olan Floyd Mayweather Jr., "Benim maç yapmama gerek yok. EthereumMax ile bir yılda kazandığımdan çok para kazandım.” gibi oldukça iddialı cümleler kurarak yatırımcıları etkilemeyi başarmıştı. Şimdi bu reklamlar, ünlü isimlerin başını ağrıtmış durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.