Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

YDP Disiplin Kurulu Başkanı Muvalı: Koltuk, başkanımızın ideolojisini değiştirdi

GÜNCEL 06.05.2022 - 10:26, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

YDP Disiplin Kurulu Başkanı Muvalı: Koltuk, başkanımızın ideolojisini değiştirdi

YDP Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Erol Muvalı, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’yı sert bir dille eleştirdi. Arıklı’yı torpilli istihdam yaptığı gerekçesiyle eleştiren Muvalı, Arıklı’nın bir koltuk uğruna değiştiğini dile getirdi.  Muvalı’nın açıklaması şu şekilde: “Yeniden Doğuş Partisi 'ne gönül vermiş biri olarak Genel Başkanımız Erhan Arıklı Bey'in yapmış olduğu atamalar ile ilgili tabanın ve partili arkadaşlarımızın, bizlerin bu partiye gönül vermiş, beraber yola çıktığımız arkadaşlarımızın emeklerini hiçe sayarak hükümet ortağı olduğunuz günden buyana, koltuk başkanımızı ideolojisini değiştirmiş durumdadır. Yeniden Doğuş Partisi, ötekileştirilenlerin Partisi diye çıktığımız bu parti meğerse sadece Sn. Erhan beyin ve kendi çevresinin yakınlarının partisi haline gelmiştir. 1. Bakanlık koltuğuna oturduğu günden itibaren ilk icraatı Demokrat Partili bir Milletvekilinin Akrabasını Bakanlık bünyesine Plan proje daire başkanlığına getirmesi oldu. Sn. Arıklı’ya bu yaptığının yanlış olduğunu söylememize rağmen hiç oralı olmadığı gibi dinlemedi. 2. Sn Arıklı’nın ikinci icraatı parti çalışmalarında yakından uzaktan partimizle hiçbir alakası olmayan yeğenini Bakanlık bünyesine şoför olarak işe başlatmıştır. 3.Diger bir yeğenini B.T.H.K yönetim kurulu başkan yardımcılığına atamasını gerçekleştirmiştir.   4.Sn Arıklı Çok yakınında birini Arıklı soy ismini taşıyan bir hanım efendiyi Hukuk Danışmanı olarak yüksek bir maaşla Bakanlık bünyesinde işe başlatmıştır. Şimdi ben buradan soruyorum Yeniden Doğuş Partisi Bizim Göz bebeğimiz bir partidir kimsenin tekelinde olmasına asla ve asla müsaade etmeyeceğiz. Bu kadar insan partimiz için çalışmalarını sürdürürken sizlerin çevrenizin bir yerlere gelmesi için mücadele etmedi önce Davamız Sevdamız olan Partimizin büyümesi için mücadele ettiler siz oysaki partimizi küçültmeye yönelik attığınız her adım partimize zarar vermektedir. Saygılarımla kamuoyunu bilgilendiririm. Disiplin Kurulu Başkanı”

YDP Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Erol Muvalı, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’yı sert bir dille eleştirdi. Arıklı’yı torpilli istihdam yaptığı gerekçesiyle eleştiren Muvalı, Arıklı’nın bir koltuk uğruna değiştiğini dile getirdi. 


Muvalı’nın açıklaması şu şekilde:


“Yeniden Doğuş Partisi 'ne gönül vermiş biri olarak Genel Başkanımız Erhan Arıklı Bey'in yapmış olduğu atamalar ile ilgili tabanın ve partili arkadaşlarımızın, bizlerin bu partiye gönül vermiş, beraber yola çıktığımız arkadaşlarımızın emeklerini hiçe sayarak hükümet ortağı olduğunuz günden buyana, koltuk başkanımızı ideolojisini değiştirmiş durumdadır.
Yeniden Doğuş Partisi, ötekileştirilenlerin Partisi diye çıktığımız bu parti meğerse sadece Sn. Erhan beyin ve kendi çevresinin yakınlarının partisi haline gelmiştir.


1. Bakanlık koltuğuna oturduğu günden itibaren ilk icraatı Demokrat Partili bir Milletvekilinin Akrabasını Bakanlık bünyesine Plan proje daire başkanlığına getirmesi oldu. Sn. Arıklı’ya bu yaptığının yanlış olduğunu söylememize rağmen hiç oralı olmadığı gibi dinlemedi.


2. Sn Arıklı’nın ikinci icraatı parti çalışmalarında yakından uzaktan partimizle hiçbir alakası olmayan yeğenini Bakanlık bünyesine şoför olarak işe başlatmıştır.


3.Diger bir yeğenini B.T.H.K yönetim kurulu başkan yardımcılığına atamasını gerçekleştirmiştir.

 
4.Sn Arıklı Çok yakınında birini Arıklı soy ismini taşıyan bir hanım efendiyi Hukuk Danışmanı olarak yüksek bir maaşla Bakanlık bünyesinde işe başlatmıştır.


Şimdi ben buradan soruyorum Yeniden Doğuş Partisi Bizim Göz bebeğimiz bir partidir kimsenin tekelinde olmasına asla ve asla müsaade etmeyeceğiz.


Bu kadar insan partimiz için çalışmalarını sürdürürken sizlerin çevrenizin bir yerlere gelmesi için mücadele etmedi önce Davamız Sevdamız olan Partimizin büyümesi için mücadele ettiler siz oysaki partimizi küçültmeye yönelik attığınız her adım partimize zarar vermektedir.


Saygılarımla kamuoyunu bilgilendiririm.


Disiplin Kurulu Başkanı”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.