Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Yemlik arpa satışlarında sübvansiyon uygulanacak

GÜNCEL 29.06.2022 - 17:55, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Yemlik arpa satışlarında sübvansiyon uygulanacak

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği arasında varılan mutabakat uyarınca, 1 Ağustos’tan itibaren yemlik arpa satışlarında kilo başına 1.50 TL sübvansiyon uygulamasına başlanacak. Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’ndan yapılan duyuruya göre Toprak Ürünleri Kurumu, Temmuz ayı sonuna kadar zahire alımlarına devam edecek, 1 Ağustos’tan itibaren ise yemlik arpa satışlarında kilo başına 1.50 TL sübvansiyon uygulayacak.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği arasında varılan mutabakat uyarınca, 1 Ağustos’tan itibaren yemlik arpa satışlarında kilo başına 1.50 TL sübvansiyon uygulamasına başlanacak.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’ndan yapılan duyuruya göre Toprak Ürünleri Kurumu, Temmuz ayı sonuna kadar zahire alımlarına devam edecek, 1 Ağustos’tan itibaren ise yemlik arpa satışlarında kilo başına 1.50 TL sübvansiyon uygulayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.