Atakom
Serena
MERIT

2023-2024 adli yılının başlangıcı için yarın saat 10.00’da tören düzenlenecek

GÜNCEL 17.09.2023 - 12:25, Güncelleme: 17.09.2023 - 12:25
 

2023-2024 adli yılının başlangıcı için yarın saat 10.00’da tören düzenlenecek

Adli Yıl yarın başlıyor. 2023-2024 adli yılının başlangıcı için yarın saat 10.00’da Lefkoşa Açık Öğretim Fakültesi’nde tören düzenlenecek.
Adli yılın açılış konuşmasını Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Ferdi Şefik yapacak.  Törende ayrıca, KKTC Barosunu Temsilen Baro Konseyi Başkanı Hasan Esendağlı, Başsavcı Sarper Altıncık ve Cumhurbaşkanı Vekili Zorlu Töre de konuşacak. Türkiye Cumhuriyeti Anayasa Mahkemesi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan, TC Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Muammer Topal, Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Muhittin Özdemir ile TC Yargıtay ve Danıştay temsilcileri de adli yılın açılış törenine katılacak.
Adli Yıl yarın başlıyor. 2023-2024 adli yılının başlangıcı için yarın saat 10.00’da Lefkoşa Açık Öğretim Fakültesi’nde tören düzenlenecek.

Adli yılın açılış konuşmasını Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Ferdi Şefik yapacak.  Törende ayrıca, KKTC Barosunu Temsilen Baro Konseyi Başkanı Hasan Esendağlı, Başsavcı Sarper Altıncık ve Cumhurbaşkanı Vekili Zorlu Töre de konuşacak.

Türkiye Cumhuriyeti Anayasa Mahkemesi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan, TC Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Muammer Topal, Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Muhittin Özdemir ile TC Yargıtay ve Danıştay temsilcileri de adli yılın açılış törenine katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.