Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

3 futbolcuya yaklaşık 4 Milyon Türk Lirası!

SPOR 03.01.2023 - 22:38, Güncelleme: 03.01.2023 - 23:06
 

3 futbolcuya yaklaşık 4 Milyon Türk Lirası!

AKSA Süper Lig ekiplerinden Miracle Değirmenlik’te ara transfer döneminin başlaması ile birlikte takıma yapılan takviyeler devam ediyor.
Süper Lig ekiplerinden Değirmenlik, ara transfer dönemine hızlı başladı. 31 puanla lider Mağusa Türk Gücü’nün 12 puan gerisinde dördüncü sırada bulunan Miracle Değirmenlik, 3 futbolcuyla daha imza atmaya hazırlanıyor.  KONUŞULAN ÜCRETLER DUDAK UÇURTTU Yenicami’den Fırat Ersalan ve Yasin Açıkel ile prensipte anlaştığı öğrenilen Değirmenlik Spor Kulübü’nün, Fırat’a 50 bin STG, Yasin’e ise 40 bin STG ödeyeceğini öğrenildi. Yenicami Kulüp başkanının yurt dışında olduğundan dolayı futbolculara imza attıramayan Değirmenlik, Yenicami ile de anlaşılması halinde iki yıldızı daha renklerine bağlayacak. Baf Ülkü Yurdu’ndan kaleci Erdoğan Nay ve Onur Konuğuş’u, Binatlı’dan Mustafa Süzgen’i kadrosuna kattığını açıklayan Değirmenlik, Merit Alsancak Yeşilova’dan da Meji Direniş ile yapılan görüşmede anlaşmaya varamadı. Değirmenlik’in, anlaşmaya varması halinde, üç futbolcuya ödeyeceği imza parasının yaklaşık 4 milyon TL olması dikkat çekiyor. Yenicami’nin önemli isimlerinden Fırat Ersalan ile Yasin Açıkel’i kadrosuna katmak için anlaşma sağlayan Değirmenlik, kulüp başkanının Perşembe günü adaya gelmesini bekliyor.
AKSA Süper Lig ekiplerinden Miracle Değirmenlik’te ara transfer döneminin başlaması ile birlikte takıma yapılan takviyeler devam ediyor.

Süper Lig ekiplerinden Değirmenlik, ara transfer dönemine hızlı başladı. 31 puanla lider Mağusa Türk Gücü’nün 12 puan gerisinde dördüncü sırada bulunan Miracle Değirmenlik, 3 futbolcuyla daha imza atmaya hazırlanıyor. 


KONUŞULAN ÜCRETLER DUDAK UÇURTTU
Yenicami’den Fırat Ersalan ve Yasin Açıkel ile prensipte anlaştığı öğrenilen Değirmenlik Spor Kulübü’nün, Fırat’a 50 bin STG, Yasin’e ise 40 bin STG ödeyeceğini öğrenildi. Yenicami Kulüp başkanının yurt dışında olduğundan dolayı futbolculara imza attıramayan Değirmenlik, Yenicami ile de anlaşılması halinde iki yıldızı daha renklerine bağlayacak.


Baf Ülkü Yurdu’ndan kaleci Erdoğan Nay ve Onur Konuğuş’u, Binatlı’dan Mustafa Süzgen’i kadrosuna kattığını açıklayan Değirmenlik, Merit Alsancak Yeşilova’dan da Meji Direniş ile yapılan görüşmede anlaşmaya varamadı. Değirmenlik’in, anlaşmaya varması halinde, üç futbolcuya ödeyeceği imza parasının yaklaşık 4 milyon TL olması dikkat çekiyor. Yenicami’nin önemli isimlerinden Fırat Ersalan ile Yasin Açıkel’i kadrosuna katmak için anlaşma sağlayan Değirmenlik, kulüp başkanının Perşembe günü adaya gelmesini bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.