Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

Derbi sonrası çılgına dönen taraftarlar soyunma odasını bastı!

DÜNYA 24.09.2024 - 19:20, Güncelleme: 24.09.2024 - 19:20
 

Derbi sonrası çılgına dönen taraftarlar soyunma odasını bastı!

Sırbistan Süper Ligi'nin 9. haftasında Partizan, Kızılyıldız'ı ağırladı. Konuk ekip, derbi mücadelesinden 4-0 kazandı. .
 Maçın ardından Partizan taraftarları soyunma odasını bastı. Daha önce Türkiye'de de görev yapan Partizan Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic yaralandı. Sırbistan Süper Ligi'nin 9. haftasında Partizan, Kızılyıldız'ı ağırladı. Konuk ekip, derbi mücadelesinden 4-0'lık zaferle ayrıldı.Maçın ardından Partizan taraftarları çılgına döndü. Taraftarlar soyunma odasını basarak ortalığı savaş alanına çevirdi. Olayların ardından polis birçok holiganı gözaltına aldı. Daha önce Türkiye'de Konyaspor'da görev yapan Partizan Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Kızılyıldız derbisini kaybetmelerinin ardından taraftarlarının saldırısına uğradı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Stanojevic, "Berabere bitseydi gelmezdim ama 4-0 kaybettik, bu yüzden bundan kaçmamak için geldim. Mutsuz taraftarlar camı kırdı, cam bize geldi ve beni kesti, fiziki bir çatışma yaşanmadı." ifadelerini kullandı.
Sırbistan Süper Ligi'nin 9. haftasında Partizan, Kızılyıldız'ı ağırladı. Konuk ekip, derbi mücadelesinden 4-0 kazandı. .

 Maçın ardından Partizan taraftarları soyunma odasını bastı. Daha önce Türkiye'de de görev yapan Partizan Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic yaralandı.

Sırbistan Süper Ligi'nin 9. haftasında Partizan, Kızılyıldız'ı ağırladı. Konuk ekip, derbi mücadelesinden 4-0'lık zaferle ayrıldı.Maçın ardından Partizan taraftarları çılgına döndü. Taraftarlar soyunma odasını basarak ortalığı savaş alanına çevirdi.


Olayların ardından polis birçok holiganı gözaltına aldı. Daha önce Türkiye'de Konyaspor'da görev yapan Partizan Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Kızılyıldız derbisini kaybetmelerinin ardından taraftarlarının saldırısına uğradı.


Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Stanojevic, "Berabere bitseydi gelmezdim ama 4-0 kaybettik, bu yüzden bundan kaçmamak için geldim. Mutsuz taraftarlar camı kırdı, cam bize geldi ve beni kesti, fiziki bir çatışma yaşanmadı." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.