Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

Girne Belediye Başkanı Şenkul'dan Kervansaray müjdesi

GÜNCEL 04.03.2023 - 19:36, Güncelleme: 04.03.2023 - 19:36
 

Girne Belediye Başkanı Şenkul'dan Kervansaray müjdesi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Karvansaray Plajını genişleteceklerinin müjdesini verdi.
 Şenkul'un paylaşımı şu şekilde: "İyi Hafta sonları Girne, Kervansaray plajını daha çok vatandaşımızın kullanabilmesi için genişletiyoruz. Alttaki fotoğrafta siyah çizgi ile gösterilen bölge hali hazırda aktif kullanılan bölüm. Bu bölüme ek olarak sarı ile çizilen ve belediyemizin kullanımında bulunan bölümü aktif etme adına planlamamızı yaptık, yakın zamanda çalışmalara başlıyoruz. 2023 yazında Kervansaray Halk Plajı bir BÜTÜN‼olarak vatandaşımızın hizmetinde olacaktır."
Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Karvansaray Plajını genişleteceklerinin müjdesini verdi.

 Şenkul'un paylaşımı şu şekilde:

"İyi Hafta sonları Girne,

Kervansaray plajını daha çok vatandaşımızın kullanabilmesi için genişletiyoruz.

Alttaki fotoğrafta siyah çizgi ile gösterilen bölge hali hazırda aktif kullanılan bölüm.

Bu bölüme ek olarak sarı ile çizilen ve belediyemizin kullanımında bulunan bölümü aktif etme adına planlamamızı yaptık, yakın zamanda çalışmalara başlıyoruz.

2023 yazında Kervansaray Halk Plajı bir BÜTÜN‼olarak vatandaşımızın hizmetinde olacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.