Atakom
Serena
başman
acapulco

1 ay tutuklu kalacak

GÜNCEL 02.10.2023 - 14:45, Güncelleme: 02.10.2023 - 14:45
 

1 ay tutuklu kalacak

Ülkede kaçak yaşam sürdüğü tespit edilen M.N.Ö bugün KKTC’de ikamet izinsiz kalma suçundan yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Lefkoşa Kaza mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmada polis memuru Mehmet Sözer olguları aktardı.  Polis memuru, 29 Eylül 2023 tarihinde, saat 19.20 sıralarında, Lefkoşa Sanayi Bölgesinde Cürümleri Önleme Şubesi tarafından tespit edilen M.N.Ö'nün yapılan pasaport ve muhaceret kontrolünde 26 Ocak 2021 tarihinden itibaren 976 gündür KKTC'de ikamet izinsiz olduğunun tespit edildiğini söyledi. Polis, zanlının tutuklanarak, hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti. Polis, zanlının soruşturma kapsamında mahkemeye çıkarılarak, hakkında 2 gün tutukluluk emri alındığını anımsattı. Polis memuru, bu süre içerisinde gerekli soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, zanlının davasında hazır olması için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla bir ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi. (KAMALI HABER)
Ülkede kaçak yaşam sürdüğü tespit edilen M.N.Ö bugün KKTC’de ikamet izinsiz kalma suçundan yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Lefkoşa Kaza mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmada polis memuru Mehmet Sözer olguları aktardı.  Polis memuru, 29 Eylül 2023 tarihinde, saat 19.20 sıralarında, Lefkoşa Sanayi Bölgesinde Cürümleri Önleme Şubesi tarafından tespit edilen M.N.Ö'nün yapılan pasaport ve muhaceret kontrolünde 26 Ocak 2021 tarihinden itibaren 976 gündür KKTC'de ikamet izinsiz olduğunun tespit edildiğini söyledi. Polis, zanlının tutuklanarak, hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti. Polis, zanlının soruşturma kapsamında mahkemeye çıkarılarak, hakkında 2 gün tutukluluk emri alındığını anımsattı. Polis memuru, bu süre içerisinde gerekli soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, zanlının davasında hazır olması için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla bir ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

(KAMALI HABER)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.