Atakom
Serena
başman
acapulco

3 gün daha tutuklu kalacak

GÜNCEL 16.10.2023 - 17:01, Güncelleme: 16.10.2023 - 17:01
 

3 gün daha tutuklu kalacak

Lefkoşa’da kokainle yakalanan 63 yaşındaki H.E bugün ek tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede olguları aktaran polis memuru Celal Durukan, zanlının kokain alma, verme ve tasarrufu suçlarından tutuklandığını söyledi. Polis, 11 Ekim 2023 tarihinde saat 10:00 sıralarında, Lefkoşa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında zanlının üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 6 ayrı şeffaf naylona sarılı 2 gram ağırlığında eroin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Polis, sorgulanan zanlının ifadesinde aranan bir şahıs aracılığı ile uyuşturucu temin ettiğini, bir gram kokaini 4 ayrı paket haline getirip sattığını ve 2 bin 500 TL para aldığını itiraf ettiğini açıkladı. Polis, zanlının mahkemeye çıkarılarak, hakkında 3 gün tutukluluk emri alındığını söyledi. Polis memuru, bu süre içerisinde zanlının Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde doktor kontrolünden geçirildiğini, tedavisine başlandığını ve şu anda ilaç kullandığını belirtti. Polis memuru, zanlının tasarrufunda ele geçirilen maddenin analize gönderildiğini ancak sonuçların henüz çıkmadığını söyledi. Soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler olduğunu kaydeden polis, zanlının 3 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının 3 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi. (KAMALI HABER)
Lefkoşa’da kokainle yakalanan 63 yaşındaki H.E bugün ek tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis memuru Celal Durukan, zanlının kokain alma, verme ve tasarrufu suçlarından tutuklandığını söyledi. Polis, 11 Ekim 2023 tarihinde saat 10:00 sıralarında, Lefkoşa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında zanlının üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 6 ayrı şeffaf naylona sarılı 2 gram ağırlığında eroin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Polis, sorgulanan zanlının ifadesinde aranan bir şahıs aracılığı ile uyuşturucu temin ettiğini, bir gram kokaini 4 ayrı paket haline getirip sattığını ve 2 bin 500 TL para aldığını itiraf ettiğini açıkladı. Polis, zanlının mahkemeye çıkarılarak, hakkında 3 gün tutukluluk emri alındığını söyledi. Polis memuru, bu süre içerisinde zanlının Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde doktor kontrolünden geçirildiğini, tedavisine başlandığını ve şu anda ilaç kullandığını belirtti. Polis memuru, zanlının tasarrufunda ele geçirilen maddenin analize gönderildiğini ancak sonuçların henüz çıkmadığını söyledi. Soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler olduğunu kaydeden polis, zanlının 3 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının 3 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

(KAMALI HABER)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.