Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

ABD'nin yeni Atina Büyükelçisi George James Tsunis, Yunanistan Cumhurbaşkanı'na güven mektubu sundu

DÜNYA 10.05.2022 - 17:58, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

ABD'nin yeni Atina Büyükelçisi George James Tsunis, Yunanistan Cumhurbaşkanı'na güven mektubu sundu

ABD'nin yeni Atina Büyükelçisi George James Tsunis, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu'ya güven mektubunu sundu. Yunanistan Devlet Ajansı AMNA'nın haberine göre, Tsunis, güven mektubunu sunmasının ardından Sakelaropulu ile gerçekleştirdiği kısa görüşmede, "baba memleketine" dönmüş olması nedeniyle duygulandığını ifade etti. Tsunis, Yunanistan'dan ABD'ye göçmüş bir ailenin oğlu ve anadili Yunanca. ABD'deki Yunan diasporası ile yakın ilişkileri olan Tsunis, Hellenik-Amerikan Liderlik Konseyinin kurucu üyesi ve Helenik İnisiyatifinin yöneticisi

ABD'nin yeni Atina Büyükelçisi George James Tsunis, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu'ya güven mektubunu sundu.

Yunanistan Devlet Ajansı AMNA'nın haberine göre, Tsunis, güven mektubunu sunmasının ardından Sakelaropulu ile gerçekleştirdiği kısa görüşmede, "baba memleketine" dönmüş olması nedeniyle duygulandığını ifade etti.

Tsunis, Yunanistan'dan ABD'ye göçmüş bir ailenin oğlu ve anadili Yunanca.

ABD'deki Yunan diasporası ile yakın ilişkileri olan Tsunis, Hellenik-Amerikan Liderlik Konseyinin kurucu üyesi ve Helenik İnisiyatifinin yöneticisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.