Atakom
Serena
başman
acapulco

ABD’ye Güney Kıbrıs’tan arazi alma ve konut inşa izni verildi

GÜNCEL 21.10.2023 - 11:04, Güncelleme: 21.10.2023 - 11:04
 

ABD’ye Güney Kıbrıs’tan arazi alma ve konut inşa izni verildi

ABD’ye Güney Kıbrıs’tan arazi alma ve konut inşa izni verildi
ABD hükümetinin, Güney Kıbrıs’ta görev yapan büyükelçilik mensupları için 8 konut inşa etmek üzere Strovolo belediyesi sınırları içerisinde taşınmaz mal satın alacağı bildirildi Filelefheros’un haberine göre Rum Bakanlar Kurulu, Çarşamba günkü toplantısında, ABD hükümetinin, diplomatik personeli için Strovolo Belediyesi’ne bağlı “Hriseleusa” Mahallesi, “Martu” mevkiinde 3 bin 168 metrekare arazı satın almasına ve üzerine 5 milyon Euro değerinde 8 konut inşa etmesine onay verdi. Bakanlar Kurulu kararı ABD hükümetinin vergi ve diğer hakları ödemekten muaf tutulmasını da öngörüyor.
ABD’ye Güney Kıbrıs’tan arazi alma ve konut inşa izni verildi

ABD hükümetinin, Güney Kıbrıs’ta görev yapan büyükelçilik mensupları için 8 konut inşa etmek üzere Strovolo belediyesi sınırları içerisinde taşınmaz mal satın alacağı bildirildi

Filelefheros’un haberine göre Rum Bakanlar Kurulu, Çarşamba günkü toplantısında, ABD hükümetinin, diplomatik personeli için Strovolo Belediyesi’ne bağlı “Hriseleusa” Mahallesi, “Martu” mevkiinde 3 bin 168 metrekare arazı satın almasına ve üzerine 5 milyon Euro değerinde 8 konut inşa etmesine onay verdi. Bakanlar Kurulu kararı ABD hükümetinin vergi ve diğer hakları ödemekten muaf tutulmasını da öngörüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.