Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Akademi çocukları tarafından toplanan kışlık kıyafet ihtiyaçları SOS Çocuk Köyü’ne teslim edildi

SPOR 25.01.2022 - 18:02, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Akademi çocukları tarafından toplanan kışlık kıyafet ihtiyaçları SOS Çocuk Köyü’ne teslim edildi

Yonpaş Dumlupınar Akademi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında akademi çocukları tarafından toplanan kışlık kıyafet ihtiyaçları SOS Çocuk Köyü, Aile Geliştirme Programı’nda kullanılmak üzere SOS Çocuk Köyü’ne teslim edildi
Yonpaş Dumlupınar Akademi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında akademi çocukları tarafından toplanan kışlık kıyafet ihtiyaçları SOS Çocuk Köyü, Aile Geliştirme Programı’nda kullanılmak üzere SOS Çocuk Köyü’ne teslim edildi. Akademi çocuklarının imkanları dahilinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmelerine olanak sağlamak ve çocukların sosyal duyarlılıklarının artırılmasına katkıda bulunmak amacı ile dönem dönem bu tip projeler yürüttüklerini ifade eden DTSK kulüp koordinatörü Asya Alpler, Akademi Koordinatörü Mehmet Göçer ve akademi eğitmenleri sayesinde bu projelerin hayata geçirildiğini ve sosyal sorumluluk projelerini iletişim içerisinde oldukları kurumlar ile işbirliği içerisinde yürüttüklerini ekledi. Akademi çocukları adına teslim Yonpaş Dumlupınar TSK A Takım oyuncusu Turgut Kaan Çoban tarafından yapıldı.SOS Çocuk Köyü Derneği Aile Güçlendirme Programı yetkilileri yapılan destek için teşekkürlerini iletirken, benzeri sosyal sorumluluk prensiplerinin toplumumuzda kişiler ve kurumlar arasında artacağına inandıklarını ifade etti. Daha öncede “1 Çocuk 1 Kitap” kitap bağışı etkinliği kapsamında akademi çocukları tarafından toplanan çocuk kitapları LTB Dayanışma ve Eğitim Merkezi, El Ele Kreşi ve Sokak Kütüphanelerine bağışlanmıştı.
Yonpaş Dumlupınar Akademi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında akademi çocukları tarafından toplanan kışlık kıyafet ihtiyaçları SOS Çocuk Köyü, Aile Geliştirme Programı’nda kullanılmak üzere SOS Çocuk Köyü’ne teslim edildi

Yonpaş Dumlupınar Akademi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında akademi çocukları tarafından toplanan kışlık kıyafet ihtiyaçları SOS Çocuk Köyü, Aile Geliştirme Programı’nda kullanılmak üzere SOS Çocuk Köyü’ne teslim edildi.

Akademi çocuklarının imkanları dahilinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmelerine olanak sağlamak ve çocukların sosyal duyarlılıklarının artırılmasına katkıda bulunmak amacı ile dönem dönem bu tip projeler yürüttüklerini ifade eden DTSK kulüp koordinatörü Asya Alpler, Akademi Koordinatörü Mehmet Göçer ve akademi eğitmenleri sayesinde bu projelerin hayata geçirildiğini ve sosyal sorumluluk projelerini iletişim içerisinde oldukları kurumlar ile işbirliği içerisinde yürüttüklerini ekledi.

Akademi çocukları adına teslim Yonpaş Dumlupınar TSK A Takım oyuncusu Turgut Kaan Çoban tarafından yapıldı.SOS Çocuk Köyü Derneği Aile Güçlendirme Programı yetkilileri yapılan destek için teşekkürlerini iletirken, benzeri sosyal sorumluluk prensiplerinin toplumumuzda kişiler ve kurumlar arasında artacağına inandıklarını ifade etti.

Daha öncede “1 Çocuk 1 Kitap” kitap bağışı etkinliği kapsamında akademi çocukları tarafından toplanan çocuk kitapları LTB Dayanışma ve Eğitim Merkezi, El Ele Kreşi ve Sokak Kütüphanelerine bağışlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.