Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Akpınar, 9 yıl hapis cezası alan engelli Cemaliye Onyıldız ile ilgili çağrıda bulundu

GÜNCEL 29.04.2022 - 12:47, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Akpınar, 9 yıl hapis cezası alan engelli Cemaliye Onyıldız ile ilgili çağrıda bulundu

DP Girne Milletvekili Serhat Akpınar, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, kendisine cinsel tacizde bulunan adamı öldürdüğü için 9 yıl hapis cezası alan doğuştan duyma ve konuşma engelli 66 yaşındaki Cemaliye Onyıldız için çağrıda bulundu. Akpınar'ın paylaşımı şöyle: Bir Engelli Kadınımız ! Yıllarca Şiddete uğrayan ! Yıllarca Taciz edilen ! Sömürülen ! Cinsel Tacize uğrayan .,  Böylesi yaşam engelleri ile hayata tutunan , her günü acılar ve aşağılamalar ile geçen “Anamız” kabul edeceğimiz İnsanımıza verilen mahkeme kararı kabul edilemez . Yargıcın dahi Devletin Ayıbı olarak seslendirdiği Karar sonrası beklenen !! Cumhurbaşkanımız Sn Ersin Tatar ın Hepimizin Annesi olan Cemaliye Anamızıın Affedilmesidir  ! Affetme Yetkisi kullanılamıyorsa ! süratle Cumhuriyet Meclisimiz tarafından AF çıkartılmalıdır . Burdan KKTC  Cumhuriyet Meclisi - The Legislative Assembly of the TRNC Başkanımız Sn .Zorlu Töre Demokrat Parti Başkanımız Sn . Fikri Ataoğlu Vekilimiz Sn Hasan Tosunoğlu Başbakan Sn .Faiz Sucuoğlu Ulaştırma Bakanı Sn . Erhan Arikli Dışişleri Bakanımız Sn . Tahsin Ertuğruloğlu İçişleri Bakanımız Sn . Dt Ünal Üstel Maliye Bakanımız Sn . Olgun Amcaoğlu Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn . Hasan Taçoy Ekonomi Bakanımız Sn . Kutlu Evren Tarım Bakanımız Sn . Dursun Oğuz Milli Eğitim Bakanımız Sn . Nazım Çavuşoğlu Muhalefet Parti Başkanları ve Tüm Vekillerimize Çağrı yapıyorum Tufan ErhürmanKudret Özersay Gelin bir görevimiz de Cemaliye Anamızı kurtararak yaşamının son yıllarına huzur bırakacak kararı alalım . Kendi değerlerimize Sahip çıkalım . Bu sorumluluk Hepimizin .

DP Girne Milletvekili Serhat Akpınar, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, kendisine cinsel tacizde bulunan adamı öldürdüğü için 9 yıl hapis cezası alan doğuştan duyma ve konuşma engelli 66 yaşındaki Cemaliye Onyıldız için çağrıda bulundu.

Akpınar'ın paylaşımı şöyle:

Bir Engelli Kadınımız ! Yıllarca Şiddete uğrayan ! Yıllarca Taciz edilen ! Sömürülen ! Cinsel Tacize uğrayan .,  Böylesi yaşam engelleri ile hayata tutunan , her günü acılar ve aşağılamalar ile geçen “Anamız” kabul edeceğimiz İnsanımıza verilen mahkeme kararı kabul edilemez . Yargıcın dahi Devletin Ayıbı olarak seslendirdiği Karar sonrası beklenen !! Cumhurbaşkanımız Sn Ersin Tatar ın Hepimizin Annesi olan Cemaliye Anamızıın Affedilmesidir  ! Affetme Yetkisi kullanılamıyorsa ! süratle Cumhuriyet Meclisimiz tarafından AF çıkartılmalıdır . Burdan KKTC  Cumhuriyet Meclisi - The Legislative Assembly of the TRNC Başkanımız Sn .Zorlu Töre Demokrat Parti Başkanımız Sn . Fikri Ataoğlu Vekilimiz Sn Hasan Tosunoğlu Başbakan Sn .Faiz Sucuoğlu Ulaştırma Bakanı Sn . Erhan Arikli Dışişleri Bakanımız Sn . Tahsin Ertuğruloğlu İçişleri Bakanımız Sn . Dt Ünal Üstel Maliye Bakanımız Sn . Olgun Amcaoğlu Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn . Hasan Taçoy Ekonomi Bakanımız Sn . Kutlu Evren Tarım Bakanımız Sn . Dursun Oğuz Milli Eğitim Bakanımız Sn . Nazım Çavuşoğlu Muhalefet Parti Başkanları ve Tüm Vekillerimize Çağrı yapıyorum Tufan ErhürmanKudret Özersay Gelin bir görevimiz de Cemaliye Anamızı kurtararak yaşamının son yıllarına huzur bırakacak kararı alalım . Kendi değerlerimize Sahip çıkalım . Bu sorumluluk Hepimizin .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.