Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Altay: Buraya gelip şampiyon olamadıysam başarısızım

SPOR 13.06.2022 - 20:12, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Altay: Buraya gelip şampiyon olamadıysam başarısızım

AKSA Süper Lig’de şampiyonluk hedefiyle yeni sezona girecek olan Doğan Türk Birliği teknik direktör Turan Altay ile sözleşme imzaladı. Başkan Bayar Piskobulu, bayrağın artık Turan Altay’da olduğunu ve bunun bir kabuk değişimi olduğunu ifade etti. Turan Altay ise hayalini gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Turan Altay buraya gelmiş ve şampiyon olamamışsa başarısızdır”ifadelerini kullandı. AKSA Süper Lig’de yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Doğan Türk Birliği’nde yıllardır takımı çalıştıran Caner Oshan’ın ardından göreve tecrübeli teknik direktör Turan Altay getirildi. Altay az önce kendisini sarı lacivertli ekibe bağlayan imzayı attı. Piskobulu: “Bu bir kabuk değişimidir” Basın toplantısında konuşan kulüp başkanı Bayar Piskobulu, bugünkü imzanın yapılacak tesisleşme ile birlikte bir kabuk değişimi olduğunu belirtti. Piskobulu, Turan Altay’ın kendisini kanıtlamış önemli bir teknik adam olduğunu ifade ederek, “Caner Oshan hocamız kulübün bugünlere gelmesi için çok büyük katkı koydu, bu bayrak şimdi Turan Altay’ındır, onunla devam edip kulübün geleceğini kurtarma adına elimizden geleni yapacağız.”dedi. “Öyle biri gelmeliydi ki bu ağırlığı kaldırabilsin” Doğan Türk Birliği’nde her zaman hedefin şampiyonluk olduğunu kaydeden Piskobulu, “Caner Oshan’dan sonra öyle bir teknik adam gelmeliydi ki bu ağırlığı kaldırabilsin. Turan hoca ile ilk görüşmek istediğimde kendisi Caner hocanın da gelmesini istedi. Hep birlikte oturduk ve konuştuk.”dedi. Piskobulu, Doğan Türk Birliği için başarısızlığın bu dakikadan sonra tesisleri bitirememek olduğunu ifade etti. Altay: “Hayalimi gerçekleştirdim” Doğan Türk Birliği’nin çiçeği burnunda teknik direktörü Turan Altay ise her antrenörün Doğan Türk Birliği gibi bir camiada çalışmanın hayalini kurduğunu belirtti. Altay, kendisini bu makama layık gören başkan ve yönetime teşekkür ederken, “Ben de bir hayalimi gerçekleştirdim.”dedi. “Buraya gelmiş ve şampiyon olamamışsak ben başarısızım” Turan Altay, şampiyonluk hedefinin camiada vurgulanmamasını hissettiğini ifade ederek, “Gerçek anlamda telaffuz etme adına tereddüt seziyorum. Ben gerçekten bunu söyleyeyim. Turan Altay buraya gelmiş ve bu takım şampiyon olmayacaksa Turan Altay başarısızdır. Bu takımın bu sene şampiyon olması için buradayım, başka birşey için değil.”diye konuştu. 4 Temmuz’da top başı Tecrübeli teknik direktör yeni sezonu 4 Temmuz’da açacaklarını  ifade ederek, kadro yapısı ile ilgili konuştu. 36 kişilik geniş bir kadroları olduğunu kaydeden Altay, kimlerle devam edip etmeyeceklerine süreç içerisinde karar vereceklerini söyledi.

AKSA Süper Lig’de şampiyonluk hedefiyle yeni sezona girecek olan Doğan Türk Birliği teknik direktör Turan Altay ile sözleşme imzaladı. Başkan Bayar Piskobulu, bayrağın artık Turan Altay’da olduğunu ve bunun bir kabuk değişimi olduğunu ifade etti. Turan Altay ise hayalini gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Turan Altay buraya gelmiş ve şampiyon olamamışsa başarısızdır”ifadelerini kullandı.

AKSA Süper Lig’de yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Doğan Türk Birliği’nde yıllardır takımı çalıştıran Caner Oshan’ın ardından göreve tecrübeli teknik direktör Turan Altay getirildi. Altay az önce kendisini sarı lacivertli ekibe bağlayan imzayı attı.

Piskobulu: “Bu bir kabuk değişimidir”

Basın toplantısında konuşan kulüp başkanı Bayar Piskobulu, bugünkü imzanın yapılacak tesisleşme ile birlikte bir kabuk değişimi olduğunu belirtti. Piskobulu, Turan Altay’ın kendisini kanıtlamış önemli bir teknik adam olduğunu ifade ederek, “Caner Oshan hocamız kulübün bugünlere gelmesi için çok büyük katkı koydu, bu bayrak şimdi Turan Altay’ındır, onunla devam edip kulübün geleceğini kurtarma adına elimizden geleni yapacağız.”dedi.

“Öyle biri gelmeliydi ki bu ağırlığı kaldırabilsin”

Doğan Türk Birliği’nde her zaman hedefin şampiyonluk olduğunu kaydeden Piskobulu, “Caner Oshan’dan sonra öyle bir teknik adam gelmeliydi ki bu ağırlığı kaldırabilsin. Turan hoca ile ilk görüşmek istediğimde kendisi Caner hocanın da gelmesini istedi. Hep birlikte oturduk ve konuştuk.”dedi. Piskobulu, Doğan Türk Birliği için başarısızlığın bu dakikadan sonra tesisleri bitirememek olduğunu ifade etti.

Altay: “Hayalimi gerçekleştirdim”

Doğan Türk Birliği’nin çiçeği burnunda teknik direktörü Turan Altay ise her antrenörün Doğan Türk Birliği gibi bir camiada çalışmanın hayalini kurduğunu belirtti. Altay, kendisini bu makama layık gören başkan ve yönetime teşekkür ederken, “Ben de bir hayalimi gerçekleştirdim.”dedi.

“Buraya gelmiş ve şampiyon olamamışsak ben başarısızım”

Turan Altay, şampiyonluk hedefinin camiada vurgulanmamasını hissettiğini ifade ederek, “Gerçek anlamda telaffuz etme adına tereddüt seziyorum. Ben gerçekten bunu söyleyeyim. Turan Altay buraya gelmiş ve bu takım şampiyon olmayacaksa Turan Altay başarısızdır. Bu takımın bu sene şampiyon olması için buradayım, başka birşey için değil.”diye konuştu.

4 Temmuz’da top başı

Tecrübeli teknik direktör yeni sezonu 4 Temmuz’da açacaklarını  ifade ederek, kadro yapısı ile ilgili konuştu. 36 kişilik geniş bir kadroları olduğunu kaydeden Altay, kimlerle devam edip etmeyeceklerine süreç içerisinde karar vereceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.