Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Arızanın tespiti ve giderilmesi için çalışmalar başladı

GÜNCEL 25.01.2022 - 19:15, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Arızanın tespiti ve giderilmesi için çalışmalar başladı

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan (KIB-TEK) yapılan açıklamaya göre bugün orta gerilim elektrik şebekesinde meydana gelen arıza nedeniyle saat 17.27’den itibaren Lefkoşa ve Güzelyurt’un bazı ilçelerine elektrik verilemediği bildirildi. Elektrik verilemeyen bölgeler ise şöyle: Gürpınar, Yılmazköy, Serhatköy, Serhatköy Su Pompa İstasyonu, Gayretköy, bölgedeki tesis ve su motorları, Şahinler ve Mevlevi. KIB-TEK’ten yapılan açıklamada, arızanın tespiti ve giderilmesi için çalışmaların başladığı da aktarıldı.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan (KIB-TEK) yapılan açıklamaya göre bugün orta gerilim elektrik şebekesinde meydana gelen arıza nedeniyle saat 17.27’den itibaren Lefkoşa ve Güzelyurt’un bazı ilçelerine elektrik verilemediği bildirildi.

Elektrik verilemeyen bölgeler ise şöyle:

Gürpınar, Yılmazköy, Serhatköy, Serhatköy Su Pompa İstasyonu, Gayretköy, bölgedeki tesis ve su motorları, Şahinler ve Mevlevi.

KIB-TEK’ten yapılan açıklamada, arızanın tespiti ve giderilmesi için çalışmaların başladığı da aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.